|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: skoda favorit
|
Pederin aracı benım himayeme devretmesinden sonra ufaktann çalışmalara başlamak gerektigini durtukledi şeytan
![]() alttan egzantrik zincir aktarmalı favorit motorundan kurtulup ustten çift egzantrik Swft GTI motoru bulabilirsemm almayı toplayıp takmayı düşünüyorum.istanbul ve çevresinde hurda bi arabada fln varsada söker alırım problemm deil para konusunda anlaşırsakk sorun yok ... Herkeze şimdiden teşekkürler!!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bize düşmez sunu al sunu yap demek ama bence favoriti satıp swift gti alsan...
Sen de uğraşıp didinene kadar vakit harcamadan gti'dan devam eten projene daha iyi olmaz mı ![]() Neyse...Proje senin para senin vakit senin umarım arzuladığın gibi bir şey cıkarırsın ortaya... GT nickli gökhan tekine PM yolla...belkı yardımı olur...Swift gti ile cok ugrastı zamanında o |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Bence satmayın aracınızı swap işine girmeyecekseniz bile üzerinde oynamalar yapın en basidinden swap için ayırdığını bütçe ile alt yapılı bir turbo uygulaması düşünün güzel bir aracınız var klasik olma yolunda ilerliyor benim tavsiyem bu yönde.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
![]() bu turbo işi benımde aslında istedigim bişey ama gerçekten saglam fikir alışverişi yapacagım biri lazımm... bazıları diyor yok krank keserr piston bloktan çıkar fln onlara hiç aldırmadım aldırmamda bu arabanın motorunu bizzat biz kendimiz yenı topladık.. conta yakar kolay dediler araba 5 kişi yuklu izmire gitti geldi ![]() fan bile açmadı araba bırakın harareti . ne tip bı turbo düşünmem lazım bu tip motorlar içinn !!!!manifolfu fln ben ayarlarım o problem deil bana intercooler ve turbonun markaları lazım yanı hangi arabanınkii uyar hangisini doldurur benım aracım o önemlii !! bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim .ilginiz içinde tesekkur ederim!
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |