|
|
#1 | |||
![]() |
aracımdaki turbo kiti çıkardıktan sonra komple motor yapmaya karar verdik şimdi sipariş ettiğim parçalar ve elimdekiler şöyle
cp 11.5cr piston itr yağ su pompası oem yataklar buddyclub ince conta sübablar arp saplamalar supertech yay şapka stage 2 eksantrik elimdede hytech 4-2-1 headers 2.5 inç skunk2 emme aem filtre walbro benzin pompası takılı ilerleyen günlerdede biraz daha büyük enjektör kullanıcam yeri geldiğindede 50 lik nos basıcam aracımın beyni p28 yazılım stlegal sıkıntımsa şu aracımda olanlar bunlar düz 63 lük borumda var son susturucu olarak ben oem typer kullanıyorum sessiz olduğu için bu yapıya yetersiz kalırmı yoksa gayet iyi bi birleşim olur mu ? olmaz derseniz böyle sıfır ses çıkaracak egsoz varmı bunları destekleyecek ss susturucu bile istemiyorum sesli geliyor bana __________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 24-11-2010 06:56. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: loading...
|
oem typer dan memnunsan kullanmaya devam et derim,performans egzozlarıda araştırabilirsin
Son Düzenleyen 35 ufuk 35; 24-11-2010 07:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
varex tak hem seslı hem sessız
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
kanka bu sıkıitırmaya bu manifolda sessiz egzos yapamazsın ki yav
typer son kasmıyor mu aracı,kasar yani. 63lük manifolt 63lük ara boru 51lik sonsıkar yav. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
.................
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Birde şu açıdan bakmak lazım belki yanlış düşünüyor olabilirim typer 2.0 motora sahip 196 hp makine bu araca bunu standart halinde koymuşlarsalar seninde o güçlere kadar bir sıkıntın olmaz diye düşünyorum. Eğer üzeri çıkarsa sıkıntı olur gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
çıkacağı max 210 hp olur 50 lik nosla 260
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 24-11-2010 11:52. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
araştırıyim bir onları
çok açıklayıcı olmuş yorumunuz okuyorum okuyorumda bir sonuç alamadım daha
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Umut ilke-R in bilgisayarında oturuyordum ben yorumu yazdıktan sonra fark ettim sonra değiştirdim o şekilde
Kusura bakma daha sonra kendi üyeliğimle yeni postu ekledim.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
dedıgımı yap umut bosa para harcama 1 defa ver kurtul. 3 defa polıs durdurdu gaza bastırdı.
sonuç: 360tl kardayım ![]() bende dc headers ORTA SUSTURUCU YOK DUZ BORU sonda sadece 76lık varex. = huzur
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: M.B
|
varex tavsiye ederim gereken bilgiyi jdm works ten edine bilirsin ....
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
anlaşıldı bana özelden bi yazsana kirve fiyat kimden alıcamı onuda alak bariii artık ölücem yaa vti a bi vti parası daha harcadım
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
typer sonuda bana ver tayperımız yok susturucumuz olsun
Son Düzenleyen erhann; 25-11-2010 20:22. |
|