|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Astra G Sportive 2.0
|
arkadaslar civic siım için düzgün bi setup yapmaya çalışıyorum ama tam liste ve fiyatı olusturamıyorum birtürlü.
Kn cai Catcams sport egzantrik Emme manifoldu (markayı tam olarak netlestiremedim.) Ngk buji ve kablo Custom headers Chip Crx 3 4dişli Üstkapak taşlama Üst kapakta yapılabilecegim başka bi işlem?? Önerileriniz?? Fiyat knusunda bir yerile bir yerin arasnda uçurumlar oluyor yardımcı olursanız sevinirim buarada tuncelide askerim atarsa 167 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
d16a9la ilgili 3 4 tane konu var okursanız kendiniz karar verebilirsiniz ne yapmak istediğinize
D series mini bilgiler :) __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: ,,,
|
KApak taslamayıda unut gıtsn. erkut abının verdıgı lınkten arastırma yaparsan guzel bı setup canlanır kafanda |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Astra G Sportive 2.0
|
kararım tamamen deişti... Bumotırdan pek birşey çıkmaz... Şimdi swap düşünüyorum b16 ama maliyeti ne olur muamma... Fiyat verebilecekveya alabilecegim tavsiye edebileceginiz birileri varmıdır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |