|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
arkadaşlar 244 bin km . kasası temiz ,kuleler ellenmemiş sadece üstkapak contası değiştirilmiş fakat şuanda ufak ufak yag atmaya başlamıi bile
sorunsuz sıkıntısız atmosferik 150 hp almak isityorum , önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler __________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... Son Düzenleyen 16EC813; 27-12-2010 13:55. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
d serises mini bilgiler die erkut abinin konusu var onu detaylıca okursanız bilgi edinebilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
onu okudum da bana gereken parçaların temininde de yardıma ihtiyacım var
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
port polish,emme,vti gaz kelebegi,kasnak seti,egsoz,hıdır
kısmetse bunları yaza yapıcam bakalım kac cıkıcaz o zaman bilgi alısverisi yaparız
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
gürsel abi kanser etme adamı. rex i 150 hp yapmaya harcayacağın paraya 0,4 0,5 üfle daha iyi, hem az yakarsın hem önün açık olur
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bisefer tadına bakmıştım
bayabi tuzlu geldi nen emre
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
ben sürekli binecek olsam turbo yapardım zaten.
şimdi orjinale çevirdim sonra satacağım
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
tampona kare plaka 2,5 HP
arka kelebek cama JDM AS FUCK 5 HP Spoon ayna manuel 4 HP elektrikli 7,5 HP Skunk vites topuzu 3 HP Camlara film 2HP Tavana folyo 3 HP kısalara xenon 4 HP kısa-uzun xenon 7 HP Kapılara Doch yazısı 4 HP Arka cama büyük bir şekilde çapraz CANISI yazısı 15 HP Vites topuzuna kadın tokası 6 HP Gürsel abi bunlardan uygun bi kombinasyon ile 150-160 almak mümkün
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 93 Civic Sİ
|
harika yorum olmuş
) bu işin eglencesivti gaz kelebegi üst kapat portpolis srp pistonlar yüksek sıkıştırmalı eagle kollar cold air intake düz boru 4-1 headers acık son susturucu stage 4 ekzantirikler (crespo) supertech ciftli yay- şapka seti dereceli kasnaklar hondata s300 ve p28 beyin yag basıncını artırmayı unutmamak lazım 170- belki 180 hp ))) |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
atmosferik istiyorsan bunlar ama daha ucuza daha fazla güç almanın yolları superchager veya turbo bu bir gercek malesef..
atmosferik motorun tadı başkaaaa turbonun ki başka zevk meselesi ))
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
[QUOTE = ylcn; 1952174] atmosferik istiyorsan bunlar AMA daha ucuza daha Fazla Güç almanın Yolları superchager veya turbo Bu bir gercek kaybeden ..
atmosferik motorun tadı başkaaaa turbonun ki baska zevk meselesi ))[/ QUOTE]turbonun tadı damagımda kaldı
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
o zman turbolayacaksın bunun uçarı kaçarı yok
yoksa keşke turbolasaydım diye başını taşlara vurursun
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
[QUOTE = ylcn; 1952284] o zman turbolayacaksın bunun uçarı kaçarı yok
yoksa Keske turbolasaydım diye başını taşlara vurursun [/ QUOTE]yok be kardeş bi daha o haltı yemem ,ha yaparsamda senin verdiğin o listeyle yaparım o da şimdilik biraz bana kalın olur
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
ne diyelim hayırlısı olsun o zman inşallah istedigin gibi atmosferik bir araç cıkartırsın bizlerde görürüz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |