|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
arkadaşlar merhaba,
Clio Rs için sizce hava filtresinin en dogru uzatılacak yerleştirilecek yeri neresidir? kelebek çıkışından sonra farların arkasına kadar uzanan bir boru mu? yoksa kazan içine adapte edilmiş bir filtre ile kısa mesafe bir boru ve kazandan sonra yine far arkasından aşağılara bir yere kadar uzanan bir borumu? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
|
cevap alamadım ama halen buradayım günceli
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tt nin cevap servisleri 8 dakikada çalışmayabilir ama rs ciler gelirler ukku borars alper hoca iyn ibo chiefladir abi vs gibi sıkı rs çiler var görünce yazarlar konuya cevap istersen sende pm atabilirsin.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
atmosferik aracta daha da otesi zor zaten, maddi durumdan sorun yoksa ITG maxogen al isin sonu odur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
maxogen itg modelinde de mantık aynı, kazan var, demekki bir kazan düzeneği şart, çok teşekkür ederim ilginize, elimdeki kazanı bir şekilde onarıp ona göre birşeyler yapmak lazım artık
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]()
|
ciğeri üşütüp zature olmayalım sonra
Ferhat kardeş, aslında orjinal kazanın içine bir tane k&n oturttum ben karalar karası bir düzenle, şu an sıkıntı yok gibi ama.. randımanım ne pozisyonda ondan emin değilim, alternatif fikirler genelde dogruya yönlendirir insanı
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Ben 306da uygulamstm hatta kendım pımaş borularyla custom yapmstım tam sısın arkasna dgru
Tatmın edıcı bı sonuc almıstım tabı guzel bı kıtle falan daha ıı sonuc alınır suphesız..Malıyet acısından cok uygun oluo ama Aynı sekıl bı arkadsımda rs ye uygulamstı sonuctan memnundu..Fıkırler bızden karar senın kardeşim..
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
|
eyvallah çok teşekkür ederim
pimaş boruyu çook önceleri 1.6 16V 'mde denemiştim fakat bir süre sonra şekli bozuluyor kelepce yerlerinden ve bırakmıştı kendini, hatta şaşırtıcı bir yerde farketmiştim, eskihisardan feribota binmiştik.. bagajdaki diğer hortumlarla söküp dalmıştım filtre tertibatına nişanlıydım o zaman sağolsun yardım etti o da insanların bize hayretler içerisinde bakışları arasında
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
en dogrusu bunlardır dıyemem.herkesın yaptıgı kendıne gore en dogrusu sonucta.
oncelıkle kışın ne yaparsan yap ahım sahım bı degısıklık olmuyor. akü normal yerındeyken kışın en ıyısı orjınal kazana kutu ıcı fılıtre. yazın ıse sıs farının arkasına kadar ındırmende fayda var. bende aku varken su sekılde bı sıstem vardı ![]() ![]() akü bagaja aldıktan sonra su sekılde bısey yaptım. ![]() ![]() tabı kısın bu sekılde kullanmak sıkıntılı oluyo.yagmur camur vs. su an kendı yaptıgım carbon fıber airbox ı kullanıyorum. ![]() ![]() son ıkı sıstemdekı performans aynı. Son Düzenleyen iynn-RS; 10-01-2011 22:18. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 |
![]()
|
maksimum performansıda bu son iki sistemde aldınız sanırım iynn? carbon airbox olayı cok hosuma gitti gerçekten, bende k&n var filtre, mantar gibi değil normal konik yapıda olanlardan ve şu an kazanın içinde, orjinal kazanın ağzını genişletip soktum içine direk, oradnada kelebeğe geliyor boruyla fakat bu far arkası olayı baya hoşuma gitti ve gerçekten mantıklıda, ama yolun başı aküyü oradan kaldırmaktan geçiyor temiz bir iş çıkartmak için
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
|
çok teşekkür ederim fikir yardımlarınız için
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
valla ne yalan soleyım ben bu aku ısınden bısey anlamadım ![]() akuyu arkaya aldım,carbon kutu yaptım daha dogru duzgun deneyemeden askere gıttım. ıkı sıstemıde denedım rollıngte ıksınde de aynı sonucu aldım. yagmur camur derdı olmadıgı ıcın kutuyu taktım en son. ama yazın kutuyu kesın sokerım. aku varkenkı halıyle 3 tane 90 derce dırsek kullanmam gerekıyordu.akuyu sokunce 2 adet 45 derece dırsek kullanıyorum. nekadar az dırsek olursa o kadar ıyı olurmuş
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
aslında hazır konu açılmışken bahsedeyim, aracımda kendi imkanlarımla yaptığım manifoldların düzeltilmesi olayı var; 45 mm den 49mm e kadar genişleterek düzelttim gireni çıkanı hepsini sadece motor blogu üzerindeki yerleri ellemedim, zaten beceremezdim muhtemelende
wimmer yazılım var ve 60lık boru ile kücük bir orta susturucu var, fakat egzostumun girişi 51mm.. bunu her halukarda 60' a cıkarmak gerekecek sanırım, bu hususta önereceğiniz başka durumlar olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|