|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 307 OV PACK SW cam tavanlı kartal gibi
|
kat iptali yaptım 51mm duz boru cekıldı. ancak orta kafamı karıştırıyor sadece fıltre olan 2.0 ztec motorda orta yerındemi kalmalı? kat iptali+orta+sonda spor yada performans egzoz dedıgımız susturucu mu daha mantıklı yoksa kat iptali+duz boru sonda performans susturucumu daha mantıklı sizce?
__________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
kat iptali 51 düz boru yaptıysan sona güzel bi susturucu koyman daha mantıklı olur ...
güzel bi hks yada greddy takarsan ses muhteşem olur __________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
51 boru son susturu ile çok ses cıkıyor rahatsız olabilirsın bence ortaya bir tüp atarsan hem ses hemde performansın istedıgın gibi olur. tüpün giriş çıkışı 51 olsun performansını etkilemez sesi keser. ztn egzostan slinceri cıkardıgın istedigin sesi alırsın. malum ist polisi egzos yaptırmaya 200 tl verip sonra egzos cezasını yiyip 140 tl sonra eskisini geri takmak zorunda kalırsın.....
__________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
orjinal boru çapın 55 zaten ![]() komple düz boru + son susturucu kesinlikle tavsiye etmiyorum. araba direk yawaşlar 195 km de tıkanıor. örnek olarak şöle bir şey anlatayım yokuş aşağı iniyorsun inerken hızlanması gerekli aracın ayağın gazda olmasa bile ama egzoz kompresöre biniyor hızlanmıyorsun aksine yavaşlıyor. üst devirlerin çok canlanıyor fakat 3500 devire kadar aracın ölüyor. bp olayı nedeniyle. sana tavsiyem illa egzoz sistemi ile oynayacağım dersen borularını 60 lık yap ortaya orjinal kazan ebadında 60 giriş lı orta + son da 60 lık egzoz koy. ![]() benim eski aracın videoları da mevcuttu. siteden görkem şahitti düz borulu haline.. düz borulu hali denediğim de 1 boy geçebildiğim aracı orjinale geri döndüğumde 3 geçiordum. istersen msn e ekle yardımcı olayım hertürlü __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 11-01-2011 12:46. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
karıştırmış olabılırım cunku aracı ılk aldıgımda 5 6 ay once idi. ''komple düz boru + son susturucu kesinlikle tavsiye etmiyorum''kat ıptalinden sonra duz boru ıcın konusuyorsun dimi? __________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() teşekkur ederim. __________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
ortada susturucu yok sona kadar düz boru sonda egzoz
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ortayı yerine koydum sonada performans susturucu koydum hayırlısı olsun bakalım
![]() teşekkurler __________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: POLO TDI
|
ben kat iptal düz boru orjinal son takma taraftarıyım nolur üstad lar ya..
__________________________________ merhum GTI 28/07/2011 rahmetle anıyoruz ![]() MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN ![]() POLO TDI Son Düzenleyen RED DEVIL; 22-08-2011 14:56. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
boru çapınada bağlı bıraz, ama çook karışık iş bana göre yuklenmedıyse arac orta yerınde kalmalı..
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
yüklü değil eksoz filtre full bakımlı fln... işte nie kalmalı orta ne eksi veya artısı var
__________________________________ merhum GTI 28/07/2011 rahmetle anıyoruz ![]() MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN ![]() POLO TDI |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
yukarıdakı mesajlarda flexamin focus unda ıkısınıde denemıs ve açıklamış, çok fazla bı + - olacagını sanmam orta yerınde olsada olur olmasada
zaten ıcı duz.. ancak sesi kısayor daha rahat kullanım saglıyor dıye bılırım. orjınal boru capından buyuk boru cekıldıyse ortayı yerıne koydugunda alt devırlerınde bıraz canlılık goruluyor, ust devırlerde ve son hızlarda eksılerını gördum. __________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
hala aynı konumu
ulen bir egzozu yapamadın ya msn de de söledim burda da söledim2 seçeneğin war ya orjinal ile devam etcen yada 55 orjinal boru çapını 60 yapıp orjinal kazanın ebatında 60lık orta susturucu sona da 60 lık . altın üstün sağın solnun önün arkan rahatlıcak Not: 2.0 zetecler bp yi çok sever. ort susturucunun içinde kanallar war yani boş değil içi
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
RED DEVIL soruyor.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
bana kalırsa araba turbo olmadıktan sonra düz boru yapmanın bir anlamı yok özellik 2000cc atmosferikde __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
|
benim aracta kat iptali ve orta iptali var çap ise boru 55 lik sadece mantıklı olan nedir tamamen orji mi donsem bole deam mı etsem
__________________________________ merhum GTI 28/07/2011 rahmetle anıyoruz ![]() MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN ![]() POLO TDI |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() bence ortayı yerine koy, zaten kat baya baya pahalı __________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
ben solsam ara boruları 60 lık yapıp 60 lık içi boş olmayan ( orjinalinki gibi) bir orta koyar sona da 60 lık son koyar rahatıma bakarım __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
aynı şekil kullanıyorum keyfime bakıyorum
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:06 ::::

karıştırmış olabılırım cunku aracı ılk aldıgımda 5 6 ay once idi.