|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
bugun aracımı sattım ve suan bi gsı bakıorm fakat aklıma takılan bi kaç soruyu gsı sahipleri ile tartsmak istyrm... kimileri lexmaul emme çok ise yarar derken kimiler egzantrik vs olmadn hiç bi işe yarmaz dio ve sanzımanlarının biraz sıkıntılı oldklarını duydm alırken ve ufak tefek atmsferik olarak yukleerken nelere dikkat edilmeli ve ne parçalar kullanılmalı denenmis örnekler ne durumda bilenlerin kullananların dikkatine fikirlerinizi extra önerilerinizi bekliorm
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
şanzımanları sen üzerine 100hp koyacaksan sıkıntı yaratır.
Lex iyi bir emmedir, ama yazılımıda çok güzel yapılmalı. Dereceli araçlarda tabiki daha iyi sonuçlar veriyor. Lex yerine işlenmiş boğaz kelebeği vede powercap kullanman yeterli olacaktır. Arada ciddi fiyat farkı var çünkü. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
ben egzantirk olmadan işe yaramayan diyenlerdenim kadir abi tarkan abi erhan emre de yazar zaten ki çok konuştuk emreyle bunu cidden egzsiz işe yaramıyo..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 | |
![]()
|
yakıt olayı nedr baskan siznkini kaçırdm aslında oda iyiydi
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
gsi c20xe, eğer sağlıklıysa inanın yakmayan bir araçtır. şehir içi normal kullanım 8 lt falandır. Gazlayarak rol gecelerinde 12 lt yaktıramassın.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
powercap 200tl. Birde gaz kelebeği işlemli alındımı oda 150-200tl civarı. 400tl ye aynı etkiyi alırsınız. Çipleri 50 tl den 200tl ye kadar gider.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
çipler ölede custom bi yazılım daha ii olucagı kanısındayım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: KADETT GSİ-ASTRA GSİ-KADETT SR
|
benim görüşüm lex sadece ses
.kendi araçımdan söktüm,egzantrikler kaldı. aynı yazılımla gidişi, alt devirleri daha iyi oldu diyebilirim.yakıt konusuna gelince 8-9 litre arası yakıyor.tago nun dedikleri bence en mantıklısı.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
n/a derken motor içi dahil güzel bi iş yapılmak isteniyorsa bence standalone ecu ile başlayın, çiple falan bi yere kadar, stock arabada iş yapmıyor lex emme. işin içine yüksek sıkıştırma egzantrik ve port polish güzel bi beyin girdiği zaman işler değişebilir deneyip görmek lazım
stock motorda en güzeli gaz kelebeği + power cap imkan varsa güzel bi beyin olmadı custom iyi bir yazılım. üst devirler sıkıntı özellikle 6500dd sonrası, headers güzel iş yapıyor. 7000 devirdeki gücüm 115whp'ye düşerken iken headerstan sonra 135 whp'ye yükseldi dyno üzerinde. şanzımanı çok üzmezseniz o da sizi üzmez, ben biraz üzdüm o da beni üzdü şanzıman parcası pek yok o yüzden komple alıyorsunuz ama zaten komple şanzıman fiyatları uçuk değil.yakıt uzunda sakin kullanım 5-5.5 arası, şehiriçi karışık kullanım 7 9lt arası, rollde 10-10.5 lt yakıyorum ben __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport Son Düzenleyen EMG; 17-01-2011 15:03. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
ne orj headersları caık yani peki ne headers kullanıosn ilerisi için bilmem ama su aralar standlone olayına giremem
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ashley kullanıyorum headers. stock motora bence yapıcağın filtre egzoz custom yazılım headers powercap gaz kelebeği. arabada sağlıklıysa güzel gider
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
powercap olayı nedir
müzik tesisatında var ama gaz kelebeği ile ilişkisini uygulamasını açıklarmısınız? ebay den kapasitör siparişim var, belki orada kullanırım
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
powercap bizzat tecrube etmedim ama bana mantıklı geliyor zaten yurtdışında herkes tercih ediyor onların söylediklerine göre baya etkiliymiş, bu aralar deneyip görcez bakalım
gsi da emme manifoldunun üstünde plastik bir kutu var hava orda dağılıyor direk emmeye girmek yerine, o kutuyu söküp powercap denen zımbırtıyı takıyoruz hava direk olarak emmeye girmiş oluyor __________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 | |
![]()
|
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
sfi gsi olupta power cab takmayana ingilterede kız vermiyolar..
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:09 ::::

yakıt olayı nedr baskan siznkini kaçırdm aslında oda iyiydi
.kendi araçımdan söktüm,egzantrikler kaldı. aynı yazılımla gidişi, alt devirleri daha iyi oldu diyebilirim.yakıt konusuna gelince 8-9 litre arası yakıyor.tago nun dedikleri bence en mantıklısı.