|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Merhaba arkadaşlar 2011 civic için injen cai arıyorum nerden bulabilirim fikirlerinizi bekliyorum ve bi sorum daha olcak injenin hem cai hem sri olarak kullanabilen modeli varmis yardımcı olursanız sevinirim Teşekkurler.
|
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
Cold Air Intakes | Cold Air Intake Kits | Cold Air Intake Systems
burdan bakabılırsın gumruk shıppıng vs derken 1000tl den fazlaya gelır ama . aem kit var ocean0636 mertte bı bak ıstersen tr sartlarında daha uygun ve kaliteli bulamazsın sanırım.. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
hatırlamıorm ama birisi diodu 270 dolar artı 30 dolar shiipping diodu
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
ole bısey varsa 600tl para eder .fena fiyat deil ama tr de bulabilirisin aem istiyorsan. amerikadan 450dolara injen filtre kiti aldık 250 dolar shipping verdik 400tl de gumruk odendı.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
bence CAI den çok short ram a yönel derim... zaten elektronik gaz kelebekli aracın CAI takarsan gaz tepkisi dahada azalır tabi su emme riskide cabası
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Aem cai tavsıye ederım ben cok memnundum, kısın shortram yazın cai yapıyordum mis gibi kullanıyordum.
Düşünürsen eğer: http://www.techturkey.com/forum/modi...n-aem-cai.html |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |