|
|
#1 | |||
![]()
Þehir: 61
Otomobil: seat toledo & 206cÝtÝaY
|
![]() selam arkadaþlar aracým olan 206 gti filtre kiti almak istiyorum fakat 2 marka arasýnda kararsýz kaldým.benim düþüncem ön izgaranýn oradan hava giriþ yeri açmak ama ne derece verim ve performans alabilirim bilmiyorum artý olarak aracýmda dereceli egzantirik ve kopmle 63mm lik düz boru ve otto marka egsoz war. hangi marka kit aracýma performans katar. ilk ürün Pipercross VIPER HAVA FILITRE KITdiðeri ise SÝMOTA ÜNÝVERSAL CARBON CHARGER KIT sizce hangisi daha iyi ve hangisini tavsiye edersiniz ? kullanan arkadaþlar var ise bilgi verirlerse çok sevinirim. not:yukarýda belirttiðim markalar dýþýndaki markalarda olur. yeter ki artý bi performans saðlasýn ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen cix boy; 30-01-2011 22:49. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Þehir: Gotham City
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Þehir: Ankara
Otomobil: 106 GTI
|
elimde simota filtre war temiz isterseniz.
__________________________________ Powered By ShaGGy! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bilgilendirdiðiniz için tþk ederim
__________________________________ SESSÝZLÝK SONA ERDÝ. . .
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Þehir: Ýstanbul/Sarýyer
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
dýþarýdan al da nasýl alýrsan al
![]() ortayada bi kazan filtre koy. oldu bitti. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
peký bu kýt performans saðlarmý __________________________________ SESSÝZLÝK SONA ERDÝ. . .
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Simota uni carbon kit kullanyrm gayet memnunum ama bazi arkdaslar aem al dediler aradaki farki kendin goreceksin dediler..ne kadr farkli olabilrki dedigmde cok gusel aciklamslardri.linkini bulup konuya ekleycgm..bende simotayi cikartip aem I denemeye karar verdm..daha once farkli farkli kit kullananlar aemin cok farkl oldgnu her acidan belirtiyorlar..
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! Son Düzenleyen react1ve; 31-01-2011 14:52. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Þehir: Ýstanbul/Sarýyer
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
![]() netten simota gibi çözümlere bak derim. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
__________________________________ SESSÝZLÝK SONA ERDÝ. . .
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Þehir: Ýstanbul / Avrupa
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ben çevirisini yapayým

__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
| Teþekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]() |
Sanirim bi sorun olustu,kendim saglikli sekilde okuyabiliyrm.fakat sz okuyamayrsnz.arkdas yardimci olms tesekkrler..bende kendi mesajimi kalabalik olmasin die siliyrm.
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
çok doðru yorumun için tþk ederim dikkate alacaðým __________________________________ SESSÝZLÝK SONA ERDÝ. . .
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
rýca ederým bende arkdslardan elde ettgým býlgýler vasýtasýyla sana yardýmcý olmaya calýstým..umarm ýsýne yarar býlgýler vermýsýmdýr..
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |