|
|
#1 | |||
![]() |
Merhabalar arkdslar..aracmd baslikta da belirttgim gibi headers filtre ki 51 duz boru ve otto egzozdan snra biraz daha atmosferik yuklemek istesem makul fiyatlara neler yaparsam en yuksek verimi alirim?
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
1,6 ies emme manifoldu+vti gaz kelebeği yap derim.
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
onla yetmez ki
vti gaz kelebegınden sonra enjektorde lazım vti ee onu takınca fakıre duscek araba safc ıster safc olmaz p28 beyın ıster sonra harness sohc elektrık tesıastı ıster buda uzadıkca uzar 1.4le paran varsa ugrascaksın 1o hp alcam dıye dunya para dokmek lazım
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: fk2 civic
|
bence bu şekil bırak tam tadında
cai-egzoz-headers tamamdır vti ya da type-r olmadıkça. Zaten harcadıgın paranın karsılığını alamıyosun 3-5 hp için fuzuli sanki |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Gokhanm sen ne dyrsn hic ugrasma 1.4 parana yazik dogru bi kani mdr? __________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
sen yap kardeşim cok güzel olur umudun kırılmasın
![]() benim eski aracımda bunlar vardı arkadasla deniyordum kafa kafaya gidiyoruk şimdi yeni arac aldım aynı marka stock onun aracında filtre düz boru ss magnum replika sonda onlar 3 kişi ben tek kişi 3. vitesin sonuna kadar direnebılıyorum sonra o 2-3-4 boy gidiyor filtre ve düz borunun katkısı bıu __________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
..........................
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ Son Düzenleyen 106arts; 07-02-2011 16:59. Sebep: bu msj yanlş oldu |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
yapan arkadasımız var gayette guzel yuruyor arac ozellıkle ust devırlerde
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
fıkır sunuyruz bol keseden atmıyoruz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Abi o yapan arkdsnla bi ara mhttp olmak isterm..ayrca harcdgn paraya degyrmu benm icin onemli olan o..
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
1.4'ten aşırı bi verim alacağını sanmam. Hatta sanmayla falan değil alamazsın. Param var oynucam aletle diyorsan kolay gelsin. Cai-egzoz-headers derim bende.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Onlar var zaten ondan snrasi icin acmstm konuyu ama hem yorumlar olmsz olms..
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: :)
|
araba biraz daha gider belki ama sonuçta limiti belli olur...
Hani biraz daha para biriktirip vti alsan daha mantıklı olmaz mı? |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Harcamalarim cok o yuzden vti almak su arlar bana biraz uzak..en iyisi bu sekilde keyfini cikarmak..kararim oraya dogru gdyr..
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
estafirullah bol keseden atıosun demedım ama vti kelebegı vti emmesi safc 2 ıle ayarlarda guzelce yapıldımı gayet guzel oluo gorduk sahıt olduk sıtede bahadır arkadsımız 1.4is e uygulamıstı bu durumu vtec 2 lerle alay edıodu resmen bende palıo 1.6 var 160 dan sonra bana byeeee cekıo 6 7 boy
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
vti emme manıfoldu vtı gaz kelebegı,4-2-1 dc headers 51 duz boru kalıtelı cai filtre sıstemı (sis lambasının arkasından boruyla cekersın) safc 2 ve duzgun ayar la aracın 10 numara yurur... ozellıkle ust devırlerde
Son Düzenleyen samet_61; 09-02-2011 03:15. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
harcadıgın paranın karşılıgnı almak istiyorsn.
sitede 450 tl ye shoch vtec kapak satan arkadaşımız vardı sohc kapaklar fazla pahalı degil bir p28 beyınle emme + vtı gaz kelebegi ile vtı ın peşinden gidersın gecemezsın ama öyle boy boyda ayıramaz senı stock vtı tabi. __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
sohc vtec kapak en mantıklı olanı bence de, bir ara üzerinde çok düşünmüştüm fakat farklı yönde ilerledik
![]() bu arada ona yapma bunu al diyen her zaman oluyor, eğer amacın farklı birşeyler yapmaksa şu anki aracınla devam et derim. bu arada diğer konuda kazayı okudum, büyük geçmiş olsun çok ucuz atlatmışsın.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|