|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar aklıma takılan bir soru işareti var uygulayan varmıdır bilmiyorum fakat olabilirliğini sizlerle tartışarak kafamdaki işlemin negatif yönlerini bulmaya çalışıyorum,
mesele şudur: oem volan üzerine malzemeyi çok zayıflatmadan 20-25 mm çapında delikler işleyerek kg bazında hafifletme düşünüyorum sizce sağlıklı olurmu yada negatif bir durumla karşılaşırmıyım ikinci olarak 1kg hafifletmenin bana farkedilir bir getirisi olurmu? şimdiden değerli önerileriniz için teşekkür ederim __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
bence sağlıksız iş yapmayın, volan bir kırılırsa pek hoş sonuçlar olmuyor
volan hafifliği devirlenmede hızlanmada etkisi olumlu yönde ama top speed azalabilir
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
top speed konusu tamamda aliminyum gövdeli custom volanlar görüyorum perçinle sabitlenmiş hatta bu volan 180 hp gibi bır güçte b16 da takılı
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 207
|
bildiğim kadarıyla cnc operatörüydün yanılmıyorsam.dik işlemde del gitsin hiç bişey olmaz bazı vatandaşlar 1920 model tornada delmeye kalkınca kırılıyo oluyo
1kg farkınıda hissedersin |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
orjinal gibi işlerim sıkıntı yok o konuda da volan patlıyo çatlıyo falan dıyolar hızlı gıtcez derken kaza yapmadan ölmeyelım bu genç yaşta
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
1 kilo atıcam diye uğraşıorsanız- kı sanırsam yanlıs anladım, kilo verin, en temizi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
valla ben bunu hiç düşünmedim haklısın kardeşim, ama bacak kısmından vereyımde yürüyenden atmış olalım kıloyu haydaaa
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
hiç bişey olmaz işi doğru yaptıktan sonra kendi aracımda var bırak hafifletmeyi bağlantılarını yeni baştan deldim 1 de 2 de 8500-9000 dönüyorum sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
perşembe günü debrıyaj setı takıcam hazır sökülmüşken işliyeyim dedim volanı
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
demek her iş yaşla olmuyormuş
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: civic
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
geyiklik kısım göremedim?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
valla geyiktir heralde ama tech bölümünde ben bır ıkı sefer geyık yapmıştım tatil aldık
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
abi geçenlerde muhabbeti geçmişti volan üzerinde işlem yapmanın sağlıklı olmadığını konuştuk volanlarda ağırlık merkezi çok önemliymiş her müdahalede bu ayar kaçıyormuş ve motor ömrü için kötü sonuçlar doğuruyormuş diye söylemişti bu işlerden anlayan bir arkadaş...
hatta işlemli volan sakın kullanmayın diye de tembih etti. __________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
salgı yapmayacagını kendime garanti ederim
tezgaha bagladıktan sonra volanın tam merkezini mıkron seviyesinde bulduktan sonra o konuda sıkıntı cıkaraçagını sanmam ama kimse sıcak bakmıyor anlaşılan
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
sen yap ustacım hiçbişey olmaz allahın izniyle
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Çok yapan oldu bugüne kadar hemde cnc de değil. Abartılacak birşey değil yani Sen cnc de çok rahat yaparsın.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:11 ::::

volan hafifliği devirlenmede hızlanmada etkisi olumlu yönde ama top speed azalabilir

1kg farkınıda hissedersin