Vtec 2 icin perfomans acısından en verimli subap ayarı degerleri ne olmalı ? Ozellikle Bursalı arkadasların da yorumlarını bekliyorum![]()
Vtec 2 icin perfomans acısından en verimli subap ayarı degerleri ne olmalı ? Ozellikle Bursalı arkadasların da yorumlarını bekliyorum![]()
ben hiç supap ayarı yaptırmadımeğer birisi geçseydi yaptırmayı düşünürdüm
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Intake: 0.18 - 0.22 mm (0.007 - 0.009 in.)
Exhaust: 0.23 - 0.27 mm (0.009 - 0.011 in.)
cem abi ölçüler budur
kapakçı kerim usta dır sordugumuz adam ben sallamam, cem abı sorunca kaç olacak diye telefonla arayıp sordum yıldıray bey kardeşim
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
yaa bıde şeyı merak ettım , şimdi kapakcıya verdık subap ayarı yap dedık olması gerekenlerıde yıldıray yazmış oraya laaakin kapakcı bu subap ayarını sente çakısıyla yapacak değilmi ? eee sente çakıları 0.05 mm olarak çıkıyo olması gereken ölçüye gelebılmesi için 0.01mm olarak yükselen sente çakısı lazımdır bu sente çakısından pıyasada mı yook yoksa böyle bır sente çakısı varda tamırcıler yada kapakcılarmı almıyo benım bıldıgım ayarı 0.05 mm katları olarak yapıyolar , varmıdır mantıklı bır acıklaması olan haa kompretör kullanarak yapanlar varsa bılmem ama sadece sente çakısıyla subap ayarı yapılıyosa yok 18 yok 23 gıbı rakamlarlarda yapılamaz
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
malesef trde sen ne desen de 20 25 i dayayıp geçiyolar ben en iyi verimi hep 18 23 de aldım ekonomik subap ayarı diye bi data yoktur doğru subap ayarı vardır o da ilkime göre yapılır soğukı arttıkça aralık artar ama 2 ayar arasındaki fark değişmez 5 se yine 5 tir
ECUTECH İstanbul
o halde en kısa zamanda vtec2 mizin subap ayarını 18-23 yapıyoruz.en dogrusu buysa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)