|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
benim sorunum aracıma custom hava filtresi yaptım..fakat sesi diğer arkadaşımın aracından çok az çıkıyor...onun aracı ve filtrre tertibatı her parçası aynı neden olabilir bu sorun
?Aynı zamanda şunuda sorayım...FİLTRENİN BORU ÇAPINI ARACIN EMME İLE AYNI ÇAPTA YAPTIM 60 mm. Kaç olmalı... Sizce bilen arkadaşlara sorum HAVA AYARI VARMI YADA ONDAN YAPARMI ??? Nerdeyse hiç ses çıkmyor... Şimdiden sağolun... Saygılar __________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
egzos vea duz boru manifold gibi seyler varsa filtre sesi az duyulur gaz tepkimesine gore cogalir. 60mm yeterli boru kelepceleri ii sktir kaliteli filtre kullan tekrar dene.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: is
|
aynı araçtan bendde var açık hava filtresi takılı sanırım performansı kötü etkilormuş filtre borusu olmayınca..benim aracıma uygun hava filtresi borusu bulunabilirmi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ne fark eder..
|
pimaş üzerini yalıtımla kaplarsan yeterli olur
__________________________________ Can CEYLAN |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: b16a2 swap CRX
|
pimajın verdiği sesi hiç bir flitre sistemi vermiyo isteyene özenle itina ile kağı boru destekli hava odacığı artı ısı yalıtımlı flitre sistemi yaparım işclik montaj flitre dahil 100 liraya bitiririm cayır cayır ses garantili
__________________________________ Bak Ne Oldu Şimdi
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Fusion
|
![]() Al bi 1.4te artık Sende kurtul bizde kurtulalım
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
abi sen söyle ben bu 1.4 lerde master yapmadımmı
allah şükür 2 tane 1.4 üm vardır 2 side izmirin en yürürleriydi hele 2. yeşill ouu çok çok daha fenaydııbi opelden ne bilmm renodan yada şahinden tofaşdan tam anlamam ben honda dan anlarım özellikle 1.4 şimdi 106 yı keşfediyorum zamanlaa bunda çözcem ![]() ayrıca bişe daha dicem listeye bakarken orda honda 1.4 yazısını görünce nasıda dikkatini çekti sende fena 1.4 cüsün haa
Son Düzenleyen bugratemel; 12-09-2011 23:03. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
filtrede kalite önemli tabiki emme de kurum felan yoksa emmeyi kople temizlettir ve iyi bi markayla tekrar dene
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Fusion
|
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: is
|
peki boru çıkışını tampona versem ya da tampona hava girişi açsam filtreyi oraya kadar uzatabilirmiyim faydası olurmu?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
kapalı olmasındansa illaki faydası olur delik açtığında hem ses hem performans olarak fark edersin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
konu hort... konuyu açan abimiz is in üstüne 10 araba aldı herhalde
bu arada çok mühim bir konu ses çıkmayan filtre... hmmm ilgili makamlara gerekli yazıyı göndereceğim...
__________________________________ 1991 HONDA CRX - TOTALLED 1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD 1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD 1990 HONDA CIVIC EF - IN PROGRESS |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
neyse . . . sattık aracı , diğer ark. İşine yarar artık Timu .
__________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |