|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: V8 - I6 - I4
|
Aracım 1.5 Forfour Brabus , atmosferik , 157 hp , aslında gidişinden ve sesinden çok memnunum ancak katalizörün yavaş yavaş dolduğunu hissetmeye başladım bu aralar orta susturucum zaten iptal , geçen egsozcuda ölçtürdüğümde katalizöre giriş 50mm çıkış 42mm di , zaten bunu gördüğümde 180den sonra arabanın neden tamamen bayıldığını anladım.
egsoz için ne tavsiye edersiniz , tamamen kat iptali ve yazılım mı , yada spor katalizör falan işe yarar mı mantıklı mı , egsoz çapını değiştirmeli mi , egsoza girmişken en iyisi olsun istiyorum o yüzden en iyi şekilde nasıl verim alabilirim ? Bu arada yakıtından çok memnunum , alt devirlerim de çok iyi çünkü , acaba bu çok mu değişir oynamalardan sonra ? Yardımlarınız için teşekkürler..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
50 kişi bakmış kimsenin mi birşeyden haberi yok?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla
|
aracın Brabus bence orjinalden kaçma eğer ömürü tamamlamışsa orjinal ölçülerinde bir şey yaptır.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
kendimi tanıttım , 2 aydır da inceliyorum ama bana göre birşey bulamadım , mesela high flow cat takan uygulayan , sonuçlarını anlatan biri yok forumda.
konu açmadan önce kendşmi tanıttım , üyelerimiz bölümünde görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
evet ama hem orjinal katalizör çok pahalı , hemde 180 kmden sonra tamamen ölüyor araba sanırım bu boru çapının 42mm olmasıyla alakalı , değiştirsem fark olurmu onu merak ettim ben , yada high flow katalizörler var onlar iş görür mü ki ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Yurtdışındaki forumları araştırmanı öneririm. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ya aslında sonuç olarak 1.5 atmo bi araba bu , bana en çok hondacıların yardımcı olabilmesi gerekir , araba smart ama motor zaten mitsubishi , brabus egzantirik , egsoz , headers ve yazılım var arabada orjinal olarak , aslında soru biraz yüklü atmosferik bi arabanın alt devirlerini çok öldürmeden egsozuna neler yapılabilir
alt devirim de kuvvetli olsun istiyorum çünkü zaten 7000 devir çeviriyo araba |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Bu konuda başlayabilirsin VTI Hk. Filtre,Komple Egsozlu,Çıtır Modlu Makinalar İçin |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
|
birde benim katalizörüm çift sensörlü , vtec2 ler gibi , bu makinalarda kat iptali sonrası yakıt tek sensörlülere göre daha çok artıyormuş , doğru mudur ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda
|
yapacağın en güzel iş 51lik boru ve kesicisiz gene 51lik bi tüp orta susturucu ve sonada isteğe kalmış bi 51 veya 60 lık egzoz.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |