|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
arkadaslar aklımdaki sorular sunlar 13 cr egzantrik vsvs bi vtegimiz var emme olarak ıtb takmayı düsünüorz fakat bu sistemin artıları eksileri nelerdir çok ayar sorunu ysanırmı ve gündelik kullanımda herhangi bi sıkıntısı varmı rolanti oynama vs gibi....
|
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
standart manifoldmuş gibi bi rölanti beklemen çok abes olur benimki normalde 1000 civarında duruyo ama bazen 1200 1300 lere çıktığı oluyo ama bende idle air valve yok m3 ler gibi idle valve olan yada bağlanabilen bi manifold alırsan biraz daha stabil olur onun haricinde sesi mükemmel tek dezavantajı çok gürültülü
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: loading..
|
güç olarak artısı beklediğinden iyi olur sesine hayran kalmayacak biri yoktur herhalde dünya üzerinde
ayarı biraz zordur herkes beceremez, güzel map hazırlamak gerekir. rölanti valfi kullanırsan o konuda sıkıntı yaşanmıyor.
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
o sıkıştırma ve egzantrik ile itb nin hakkını verirsin
![]() böyle bir kelebek yapısı kullanırsan, motora daha az veya daha fazla hava sokabilirsin. çift map ile günlük veya perf. olarak kullanabilirsin. tabi teoride. yapan kullanan varmıdır bilmiyorum ![]()
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
o arabanın hakkı itb tolga inş. olur çokta güzel olur
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bir cnc'si abinin böyle bir fikri vardı bu forumda kendisi.Böyle bişey yapıcaktı ama ne oldu bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: look for new one
|
ayağımın ucuyla basıyorum 2800 3000 devir civarında gidiyorum ha üstdeki kelebek kapalı yarım basmışsın ha az basmışsın
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
![]() çizimleri vs. hazır. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
![]() bende olsam senin yaptığın sistemde yapardım büyük ihtimal. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
evet bu yukarıdaki sistem biraz saçma olmuş
muhtemelen gerçekleşmemiş bi projedir.. Yada yukarıdaki klepeler sırf görüntü için konmuştur... ITB lerin rölanti tutturma zorluğu klepelerin sızdırmazlığından kaynaklanıyor... o yüzden basit bir işlem değil ... Farklı tasarımlarla sızdırmazlık sağlanabiliyor ama bu şekilde hazır satılan bir itb de henüz görmedim isteyen varsa üretimini yapabiliriz, tabi fiyatlar tahmin ettiğinizden çok daha fazla olacaktır
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Ford
|
Onun amacı çift maple kullanmaktan ziyuade ani gaz açmalarda motorun tepkimesini kontrol edebilmek. Motor soğukken teker yapmaman için yani.. ![]() Tabi emisyon ve tüketimede etkisi var. __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Ford
|
Ebayden almıştım bir tane. Benim Honda ya takacağım. Rektifiye işi bi bitsinde.. ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. Son Düzenleyen merruse; 10-04-2011 18:26. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
suzıkının bu sanırım bende baya arastırmıstım 2 sene ewwel,,, 2 senedır kullanıyorum ıtb 106 da bayada memnunum ses olsun gıdısı olsun super keyıflı gercı yaparken baya maytap gecen olmustu ole ısmı olur felan fılan dıe yaptık oldu
__________________________________ et giren yere dert girmez.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
bi videon felan var mı ? sesi merak ediyorum da.. yurt dışındaki örnekler çok güzel ama Türkiyeden görmedim hiç..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
videoda o sesi almanız çok zor... Normal araba gibi çıkar videolarda...
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|