|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E200 & civic elegance
|
206 1.6 16v 110 hp aracım var.proje gıbı degılde ufak dokunuslarla motor gucu elde etmek ıcın ne yapmalıyım. malıyet onemlı.
arabayı bır kac ay sonra satcam.hatıra olsun dıye 1 mayıs draglara gırmek ıstıyorum. derece hedefım yok ama cokta madara olmak ıstemem halıyle. ne tavsıye edersınız. arac sadece havafıltresıyle 110 beygır cıkıyor dynoda |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Cooper 'S
|
en basitinden chip uygulaması yapabılırsın . bide 51 lik boru şeklinde bi performans artışı sağlayabilirsin .benim fikrim bunlar . bütçen nedir bilemem . Saygılar
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
açık hava filtresi acayip öterdi, gitmese bile psikolojik +15 hp verirdi tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bende de su an sadece acık hava fıltresı var.ses tatmın edıcı.
butce olarak cok acılmayı dusunmuyorum.degmez cunku.passata 5 mılyar harcadım ama hıc pısman olmadım pejo ıcın aynı seyı soylemek zor en fazla 1 mılyar harcamayı dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Egzos sistemi yazılım filtre bütçenle bunlar hallolur..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Birde sök arabayı.MAdem draglara girmeyi planlıyorsun bir takım 13" teneke jant edin tek koltuk hariç ne varsa sök iç mekanda.
En etkili ve ucuz performans alma yöntemi hafifletmek
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
106 gti egzantrikleri yada c2 vts egzantrikleri oluyordu galiba bilen arkadaşlar detaylı yazar... aynı şekilde pt51 vs uyması lazım 1kaç işlemle
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
106 gtı egzoz manifoldu da oluyor diye hatırlıyorum.. Eğer uyuyorsa o da takılabilinir düzgün bir hava emiş tertibatı. eğer 207rc abinin belirttiği egzantrik milleri uyuyorsa bende öyle hatırlıyorum
birde güzel yazılım misss bence. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
4-2-1 headers devamında 51 boru ve guzel 51 son susturucu,mantar tip filtre ve tampondan portla önüne soguk hava beslemesi sonrasında chip tuning bunlar ciddi durumda etkileyecektir daha extreme seyler istosan enjektor buyutme 4 bar reguleli yakıt pompası tabı bunun devamında yenı harita yazılımı gaz kelebegı buyutme vs vs vs diye gider
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
106 gti egzantriği, headers lı güzel bir egzoz sistemi, ayarlı kasnak... schumi nickli üyenin eski aracı quiksilverlar içersinde bayağı iddaalı bir araçtı o bilgilendirir...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
tesekkurler soyledıklerınızı tek tek lısteledım. fıyat arastırması yapıp gelısmelerı buraya yazarım
edit: izmirde bu ıslerden anlayan usta kım var. tavsıye edebılcegınız bırı varsa hemen gıdıp gorusebılırım.işyerim 1. ,2. ,3. sanayıye yakın |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
yakıt sistemi standart hali yetecektir.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
aracını satarsan talıbım
kac model sunrof varmı![]() bu arada eskı 206 aracımda 51lık duz boru sonda otto egsoz ve simota air intake vardı cok degişmişti aracın gidişi , filtre kesınlıkle simotadan şaşma derim __________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
su an degıl ama yaz ortası gıbı satcam arabayı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
106 stok egzantrikleri
106 eksoz manifoldu 106 nın yağ filtresinin yerini değiştiren parçası. Yada onun yerine oil sandwich plate Filtre eksoz yazılım. Öyle psikolojik felan değil ciddi farkı hissedersin. __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 | |
![]() |
+ chıp ve slıck le bu iş bıter derece yaparsın __________________________________ 46 Rulez. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
bır sıtede denk gelmıstım sadece regulelı yakıt pompası ve ona uygun haritayla atmosferık 105 ps lık araclardan 10 hp gıbı degerler alındıgı yazıodu ne kadar dogru tartısılır 10 hp atmosferık ıcın buyuk rakam..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|