|
|
#1 | |||
![]() |
Meraba Arkadaşlar . H.Sonu Konya ' daydım . Konya ' ya Gitmişken , Uzun Zamandır Merak Ettiğim Dyno Ölçümü İçin Merkez Oto ' ya Gittim . Ölçüm Sonrası , 103,5 Cv. Motor Gücü , 186,4 Nm. Tork Olduğuni Öğrendim . Bildiğiniz Üzere , 16V Bora ' ların Motor Gücü 105 Ps. ve Tork ' uda 148 Nm. Bu Değerleri Bilmem Sonucunda , Ölçümü Yapan Arkadaşa Niye Böyle Bi Değer Çıktığını Sordum ve Bana Verdiği Cevap , Senin Arabanın Gücü Çok İyi Çıktı , Normal Bora ' ların Motor Gücü 90 - 95 Cv. Aralığında Çıkıyo Dedi . Aracımın Normal Bora ' lardan Farkı , Pipercross Venom Viper Cai Sadece . Dediği Gibi Düşünürsek , Güç ' de Bi Artış Var Ama Fabrika Standartlarındaki Güç ' den Düşük Bi Sonuç . Ayrıca Tork ' daki Artışda Bana Çok Fazla Gibi Geldi . Test Sonucu ' nu Ekliyorum . Bana Yanlış Bi Ölçüm Gibi Gelen Sonuçlara , Sizin Yorumunuz Ne Olacak Acaba ...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
her kelimeyi büyük harfle başlayıp nasıl yazabiliyorsun ben okurken zorlanıyorum
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Daha Düzgün Olması Açısından Bu Şekilde Yazmıştım . Hata mı Ettim ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: jazz
|
ben n/a 361 hp zannettim
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
normal hayatta bu şekilde yazıyormusun
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() Neyse aracınız güzel değer çıkarmış, kazasız belasız |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
yazı şekli berbat oldugundan konuyu okumadım.
N/A 361 ne demek oluyor ? __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
küçükken size öğretilen herşeyi , öğretildiği gibi yapıyosanız size bi lafım yok zaten ...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() 15 NA 361 aracın plakası sanırım onla ilgili başkan
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
TechTurkey
|
Aracın max kac bin devir dönüyor ? __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
sormak istediğim konu ile ilgili cevabınız için teşekkür ederim . ilk defa dyno ölçümü hatta ilk defa dyno platformu gördüğüm için ne nası yapılır bilmiyodum açıkcası . böyle bi sonuçda çıkınca , özellikle tork ' daki aşırı fazlalık . hatalı ölçüm olabiliceğini düşündüğüm için konu açtım . sizde kaybın bu kadar fazla olmaması gerektiğini söylemek istiyosunuz dimi ? ...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |