|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
Motorda çok küçük bir iki işlem ve bakım yapılacak. İşlemlerden önce bir dynoya çıkayım istedim. Paşaoğlu Dyno arızalı olduğu için Bostancıda VW Tech İlkan Ustanın orada dynoya girdim. Aslında iyi de oldu. Aracın geçmişi ve yürürü zaten az çok biliniyordu. Acaba kayıp var mıdır diye de endişelenirken çok güzel bir teker gücü aldık dynoda. Önceki ölçümlerde Paşaoğlunda alınan değerlere çok yakın değerler çıktı. Tekerde 220hp aldık.
Pazar akşamı otoban dynosu da yaptık. Kavacığa doğru 2009 model 15K km de benim ile birebir aynı speclere sahip hatta rengi bile kırmızı olan bir S2000 ile sıktık. 220 km ye kadar yaklaşık 3 boy civarı fark oldu aramızda. Bu da arabanın gücünden kondüsyonundan pek birşey kaybetmediğini gösteriyor. Bakalım yapılacak işlemler sonrası ne alacağız. ![]() http://youtu.be/td28MAdN3eA
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Maşallah Bora abi
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
maşALLAH süper değerler çok iii
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
maşallah maşallah
![]() bu arada, aynı speclerde 3 boy nası oluyor elektronik gaz kelebeği o kadar fark ettirir mi gerçekten __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 | |
![]()
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Aynen kardeşim. __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Gel hocam mutlaka beklerim.
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Hardtop alıcam. Aklımda. En kırmızısından
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Evet hocam. Ben siyahlarını da çok beğeniyorum. Ama kırmızının yeri gerçekten ayrı. Hele hele cilayı vurduğun zaman
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
Maşallah güzel değerler. Motoruda dışı gibi boncuk
...
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |