|
|
#1 | |||
![]() |
selam arkadaşlar , c20xe 2.5 motronicte ideal devirlere göre yakıt oranını ve avansı ayarlabilmek için nasıl bişey yapabilirim . bikaç arkadaş apexi neo , safc gibi şeylerle yaparsın dediler pek kafa yormadım bugune kadar bu cihazlara farklı yazılımlarla uğraşmaktan . şimdide artık pes dedirtti yazılım çünkü bi turlu 13.5 12.5 arası gazlıyamıyorum leyla gibi geziniyor sureklı genelde 11 lerı bıle goruyorum 4500 devır sonrası . maddıyat yeterlı olsa dırek beyın degıstırıp standlone gıbı bıseye gırerım ama gucum yok , en az malıyetle suankı sıstemımden en ıyı verımı nasıl alırım yapmış denemıs yada fıkrı olan varsa çok ısıme yarar . şımdıden teşekkurler
|
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
söuyleyenler doğru söylemiş safc neo en kolay çözüm ayrıca ucuzda tabiki ama afr ciddi şekilde oynaması nedemek yani normal giderken bir 11 bir 14 mü oluyor ?
nasıl oluyor? öyle ise ağrızalı bişiylerin var demektir __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Emek adminim; avans ayarida istemis ama. En az e-menage kullanmasi gerekmezmi?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
avansını ayarlaması işine yaramayacak ben söyle bir mantık söyleyebilirim kaç derece vermek isterse onun boboinin orda dist olması lazı oda oynuyor bazı modellerde onu çevirerek mekanik kolay br çözüm bulabilir
![]() eğerki yoksa neo ile kıstığı zaman zaten kendi kendine bir müktar avans vermiş olacaktır __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
distten avans ayarlama bizim motorlarda pek bi işe yaramıyor çünkü hangi açıda çevirirsem çevireyim krank sensorunden okuduguna gore ateslıyor bobın ..
3 bın devre kadar 14.5 15.9 arası gezıyor normal yukte yada tam gazda , 3 bın 4 bın arası 14 , 15 arası gezıyor arada nadıren yıne 15 + ları goruyor , 4 bın devrle 4500 arası 13.5 12.8 lerde gezıyor ve bu ara en ıyı ımelenmesını yapıyor , sonrakı devırlerde 12 , 11.5 , 6500 den sonra 10.2 lerı bıle gordgum olyor , zaten boguluyor gaz yemıyor gıbı tepkı verıyor .standarttan tek farkım 2.5 barlık olması gereken benzın regulatorum 3 barlık , ama suan 2.5 barlık bulup takmam 3 bın devre kadar tamamen fakıre gecırıcek yanı gereksız olucak . 1 aydır ecm ve benzerı programlarla ayar yapmaya calısıyorum ama oda olmuyor . bıseyler yapmam lazım ıste caresızlıkten fıkır almak ıstedım . |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ha sensor arızası var dıe dusuneblırsınız tum sensorlerımı degıstırdım 1 sene ıcınde , suan hepsının 1 hatta bazısının 2 yedegı var hepsınde sorun aynı ..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
pardon yani, ben şeyi anlamadım, standart araca direk regulator mu bagladın yani ? onun dısında standart olmayan ne var ?
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
oksijen sensorunu söküp denermisin değiştirme sadece soketten çıkar
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
regulator ben takmadım , almanyadan geldıgınde 3.o barlık regulator vardı uzerınde , 2.5 barlıgıda bulamadım cok az olan bısey tr de yok gıbı bırsey . povercab ,port polıs ,açık fılıtre egsoz harıcı bırsey yok
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|