|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: a3-Sline
|
1.4 is 2000 model kat iptali yaptık sensör deliği açtık sensörü takmamıza rağmen araç motor arıza lambası yakıp , yakıtı fazla yakmaya başladı , bende çözüm olarak katalizörün içini boşalttırıp yerine taktırdım sensörüde taktım yine lamba yanıyor bu lambayı en dogru şekilde nasıl söndürürüz? şuan normal işlevini yapıyormudur
__________________________________ Gereksiz eleştiri , Gizli hayranlıkdır .. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
istersen sensor yanıltıcı aparat bende var
takıp sensoru yanıltabılırsın __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
peki ne kadar saglıklı olur yakıtı eski haline döndürürmü motor arıza ısıgı yandıgı sürece yakıtım tavanda yoksa az yakıyodum bu işlemden önce
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bugün katalizörün yerine takılan düz boruyu iptal ettirip katalizörün içini boşaltıp taktırdım belki lamba söner diye fakat , sönmedi , makineye bağlatıp söndürdüm , şuan ilk marşda gaz yemeyip 2. marşda sorunsuz çalışıyor sorun ne olaki :S ?
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
bildiğim kadarı ile 2000 civic 1,4is lerde katta sensör yokki, bende 2000 model 1.4is kullanıyorum, katı çıkartıp kat iptal tüpü taktım sorun yok. Anlayamadım :S
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Ek9
|
00 Modellerde olması lazım, bende var sensör içini boşaltıp yanıltıcı taktık yakıtda yada cekıste bı degısıklık olmadı.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
o zaman hb.lerde mi var sadece benim araç 2000 model sedan d14a4 motor kodu.
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aynen oyle
sensoru yanıltıyor katalıtık varmıs gıbı goruyor benım tornacım yapıyor ısteyen olursa turkıyenın her yerıne kargo ıle yollarım
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bende de var bende de hemde kendim yapıyorum ben dünyanın diğer ucuna bile yollarım ahah , mertcanı baltalama spec
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
o2 simulator aldık yine çözemedik(tabi nasıl montajlanacağı konusunda kimse yardımcı olmadı
) sensörü uzaklaştırdık yine olmadı kahrolsun secondary o2![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bak sana tavsiye orjınal almana gerek yok , delphi nın muadil sensörleri var dinle benı hiç uğraşma 80-90 tl bişi bahsettiğim sensörler ancak senın o2 nın üzerindeki kod numarasına denk gelen sensörü sana parçacı listesine bakarak verebilir birde sensör yanıltıcı takarsın sorunun ucuz ve kısa yoldan çözülür
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
emrah ümraniyeye yolun düşerse gel ben sana yardımcı olayım
2 adet 24 lük somuna bakar kargo margo yok eksozcuya götürürüm seni 20 tl verirsin işin hallolur ![]() ![]() ![]() yusuffffffff
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
tek kaplolu 4 kaplolu hehepsi var elimde ben bozuk olduğunu okumadım yanlız adamlar şunu yaptılarmı sizden öğrendiğimi burada satayım ![]() sensör uzatma aparatının ucunun 3-4 mm delik olucağını biliyorlarmı eğer normal delik ise bir faydası olmayacağını biliyorlarmı sen nerden biliyorsun deme geçen gün arkadaşımın otomatik d16v1 motoruna yaparken sen die emreyi aradım saolsun o söledi yoksa bizde uğraşıp duracaktık şimdi hiçbir sıkıntı yok
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Polo 9n3
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:22 ::::

) sensörü uzaklaştırdık yine olmadı kahrolsun secondary o2
simulator sensör bozuk olsada sorunu çözer dedim onuda tam olarak bağlayamadık en son sinirden kestim attım 2. o2 yi