|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: HONDA
|
arkadaşlar 98 vtec aracımı şu şekilde çıtır modluyorum ne gibi artıları olur yardımcı olurmusunuz?
1- Oem BKR6EN buji 2- Yeni Kayış seti 3- Subap Ayarı 4- Avans Ayarı 5- 51 lik egsoz sitemi ( orta susturucu mevcut ) 6- 60 lık son susturucu 7- dc 4-1 header 8- cp 81,5 yüksek sıkıştırma piston (12,50) 9- cai kit 10- soğuk hava beslemesi için tanpon portu ve kanalı tahmini aracımın hp oranı ne olur şimdiden teşekkürler.. __________________________________ PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN.. Son Düzenleyen cvxx; 10-07-2011 14:49. Sebep: ;) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
walbro benzin pompası+oem benzin filtresi
yeni enjektör(330cc) yeni kayış seti o2 sensörü oem buji subap ayarı avans ayarı motul 5-30 yağ oem yağ filtresi 60mm egzos ve düz boru 4-1 megan racing 2.25'' headers stg1-stg2 debriyaj set cai veya fardan hava alacak şekilde short ram hafif volan 4.785 kısa itr yağ pompası skunk2 emme vyea edelbrock victor x(port polish) blox 68mm throotle(port polish) neptune rpt oem buji kabloları kondansatör+topraklama kabloları Benim listem şahsen
Son Düzenleyen JDM VTİ; 10-07-2011 14:09. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
listen güzelmişte benim konu başlığında listenizi yazarmısnız demedim benim listemin bana artısı ne olur diye sordum genede sağol
__________________________________ PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
tavsiye de bulundum sadece benim listem derken
![]() 51lik koyup ortaya susturucu koyma kasar. header lazım ayrıca piston giriceksen egzantrikte tam verimli güç alabilmen için yani biraz dengesiz bi liste olmuş :S |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
header var ama egzantirik ve yay şapkaya girdimi bütçe yükseliyor sadece ara borular 51 lik son susturucu 60 lık
__________________________________ PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN.. Son Düzenleyen cvxx; 10-07-2011 14:47. Sebep: :D |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
bu setupın tek eksiği yazılım 12.5 cr sıkıştırmaya yazılım gerekir 51 düz yap bide boruyu.birde 12.5 cr yi nasıl yakaladın?bu setupta tahmini atıyorum motorun cok sağlıklıysa 180 ler falan olur heralde
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
__________________________________ PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
iyide nasıl oldu?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R
|
abi arkadaş sorduğun soruyu anlamamış gibi.
senin dediğin cp 12,5 pistonu orj.kolla takınca cr düşüyor ve 12,5 yakalayamıyor.arkadaşa 12,5 nasıl yakaladın diye soruyorsun değil mi?yoksa bende mi yanlış anladım
__________________________________ SONGÜR GARAGE |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]()
|
aydınlatma için sağol sıkıştırma oranı standar ben pistonun desteklediği oranı belirtmek istedim yanlış anlaşıldım sanırım
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
sikistirmaya p28 veya neptune veya s300 sart listnde goremedm
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
izmirde kime yaptırmayı düşünüyosun ben sana kaç hp çıkcağını söylim ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
6 sanayide yaptırıyorum aracı adem ustadan bilgi alışverişi ile
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
siyah hb mi aracın ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
aynen öyle
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
beyın olmuyacakmı ?
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
beyinsizlikle zor
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
süper açıklama olmuş dostum
![]() 500 tl lik daha ek bütçem olabilir ne almalıyım bununla diyelim artık? __________________________________ PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|