|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Twintop OPC :)
|
arkadaşlar herkeze keyifli forumlar..
aracımı daha önce forumda paylasmıstım sadece görsellik üzerine ugrastım satma niyetim var die ellemedim ama kasıntı durmuyor suanda sadece 51 düz boru 51 otto son vardı onuda söktüm standart sonu taktım ayrıca simoto hava flitresi var orjinal hava alıs yerinde... aracın en büyük handikapı 1500 kg olması atmosferik olarak önericeginiz seyler nelerdir teşşekkürler iyi günler herkeze
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
o motorun orjinal çıkışı 60 değil mi zaten ? Benim bildiğim en iyi modlar 2.2 manifoldlarının takılması ve bilinen klasik işlemler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
2.0 dan hardcore bi yazılımla iyi güç alınabilirmi acaba
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bütçeniz ne kadar bu işlemler için ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
bu konuyu görmüşken bende bişi sormak isterim,,,arkadaşımın 206 gti ı için egzoz sistemi düşünüyoruz ,,borular kaçlık olmalı?? orjinal orta susturucu kalmalımı yoksa yerine daha ufak bi susturucuya mı geçilmeli??,,son susturucu free flow tarzda olmasının eksisi varmı yoksa sebring-remus--süperprint üçlemesinden birine mi yönenilmeli ??? ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Freeflow susturucu önermiyorum. Kat iptali önemli orta susturucu tercihinize kalmış. Araçta chip yoksa zaten 6500 devir çevirecek. Çok yüksek devir olmadığından orta susturucuyu sökmek gereksiz
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
evet chip şimdilik yok 1 seneye yakında olmaz sanırım,,,araç şu tamamen standart,, filitre egzoz sistemine el atalım diyoruz şimdilik,,,kat iptalide yapılacak tabiki,,,peki boru çağı olarak 51mm mi yoksa 60mm mi kullanmak mantıklı olur acaba ....
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
60 lık mantıklı olanı. .
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
51lik orjinali.
ortaya spor tip bi susturucu koymanızı tavsiye ederim susturucu koyucaksanız. sonada 60lık koyarsınız. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
her yerde ortaya atılan 2.2 manifolda fln girmeye kalkma. gereksiz amelelik.
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
arkadaşlar aslında cokta öle abartı masraflara girmeye gerek yok cünkü aracım cok agır bu yüzden turbo harici cok faydası olmicagıni duşunuyorum..turbo içinde pek iyi seyler duymadım aslında nesesine 0.6 0.5 basılsa nasıl olur die arastırmıstım o motor a pek basmaya gelmiyormus bide izmirde bu işin altına gircek dogru dürst birini bulamadım malesef kime sorsak hiç girme gerek yok diyor..atmosferik olarak eksoz ve flitre harici bişey yapamıcagım sanırım ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
307 GTi için mi bahsediyorsun Murat yoksa genel olarak EW10J4 için mi? Sen uygulamışsın bunu, verim alamamış mıydın? Yoksa 307'nin ağırlık dezavantajı yüzünden mi atmosferik olarak uğraşma dedin?
__________________________________ David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans! http://garaj.imgur.com |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Direk RC emme manifoldu daha zahmetsiz ve daha fazla güç veriyor. Ama bulması zor.
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 1997 alfa romeo 145 cloverleaf
|
1500 kg olması atmosferik olarak önericeginiz seyler nelerdir teşşekkürler iyi günler herkeze
[/QUOTE]Yok artık ![]() fransızlar ne zamandır o sınıfta 1500kg araba yaptılar
__________________________________ coure sportivo... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() fransızlar ne zamandır o sınıfta 1500kg araba yaptılar [/QUOTEkardeşim takla barlı cabrio aracların geneli normallerine göre agır olur bunun fransızı almanı yok astra twintop in durumuda aynıdır.. 1500 kg ye göre denemelerimde fazlasıyla tatmin edici sonuclar alıyorum hafife almamak lazım
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
http://www.techturkey.com/forum/stan...005-model.html bu konuda rc emme manifoldu gaz kelebegi var uygulayabilcekseniz başka parçalarda var ellerinde galiba bi irtibata geçin isterseniz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |