|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar Önümüzdeki Aylarda Avcılarda Bulunan Bir işe Yaramayan Evimi Satmak İstiyorum...Ve Bir Type R Alıp Atmosferik olarak yüklemek istiyorum
Modifikasyon için Ayıracagım Tutar ise 10.000 USD kadar bu sefer ciddi kayısı kopardım....İnternette aylardır dolandım durdum en kral 270 280 hp alınmıs yada alınır denmiş...oda TR deki benzinin kötülüğünden kaynaklı oldugunu az çok tahmin ettim...Bunu metenol ile bastırsak neler olur cok mrk ediyorum.... Emme Manifoldu olarak RBC yi çok met ediyorlar ama ben Skunk2 kullanma taraftarıyım bu konuda sizin fikriniz ne olur Dereceli olarak Brain Crower düşünüyorum m3 killer lakabına uygun videolarını izledim ciddi iyi Ek not olarak Piston'u ellemek istemiyorum belki kol takabilirim... sizin fikirlerinizi almak istiyorum saygılar...
__________________________________ TOİWASE WA DOKO TRABZON
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
yanlışım varsa affola ama dbs 290 larda bildiğim kadarıyla onun gibi birşey olabilir atmo olarak. ama yapılan masraflar konusunda yiğit daha iyi bilgi verir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
DBS metanol basıyormu peki ? hangi devir bandında basıyor...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
konu dısı ama bu devirde işe yarasın yaramasın ev arsa satıpta arabaya para gömülmez
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
DBS en son 272 hp aldı dynoda yakıtsız.
Motora girmeden ITB yapabilirsiniz. Tavsiye olarak motorun kmsi yüksek ise motora girmek en güzeli olucak hem güç artışı hemde sağlamlık açısından 11.7 cr piston + İnce Conta + Skunk2 Stage 3 eks. (yay,şapka,subap)+ ITB + kpro ile sanırım yakıtla 300-310 hpler alınır. Meth. ben atmos araçda gereksiz gördüğümden dolayı almamıştım. __________________________________ 15 AY KAPALI
Son Düzenleyen Yigit-Y; 18-07-2011 23:46. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 | |
![]() |
kar amaçlı almıstım zaten...uzun hikayesi var..su anda yaptırıorum tadilatı bitince satıcam...baska işlerim var cünkü...düşeş geldi yoksa evin satılmayacagını bende biliorum
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
bende eve pm alayim özellikleri ile
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Motoru kasası herşeyi düzgün bi Type R bakıcam tabikide..ugrasmıyım cacıgı çıkmıs arabayla... Bu arada ITB nin Ayarını TR de yapabilen yok diye biliyorum ben...boşuna mastrbasyon olmasın ? ? __________________________________ TOİWASE WA DOKO TRABZON
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 | |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() enjektörler vardı __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Moıntaj ayarından bahsettim ben onun bir derecesi bir açısı var onu tutturabilen yok die biliorum...Özgün zaten ölüyü dirilten bi adam ona hiç şüphem yok
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
işi bilen birisinin eline düşerse sorunsuzca yapılır.böyle bir araç alındıktan sonra özgünle irtibata geçersen zaten yardımcıda olur ITB typer görürüz. __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
maliyet açısından örnek aşşağı yukarı
+ - bişeler olacak tabi bunlara + piston vss http://www.techturkey.com/forum/2448526-post12.html __________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ITB marka olarak ne olur peki...
Ben Sohc a yapmak çok istemiştim ITB ama bi türlü ayarını tutturan görmedik yurt dısında bizde vazgectik...ama tayyarlara koyan çok Ecnebi babalar hakkatten yarıyorlar.... __________________________________ TOİWASE WA DOKO TRABZON
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
asa yukarı 17 milyar yapıor 10 bin USD de...temiz sorunsu binmek için motor içine bile girebilirim ama ozamanda korku basıor adama işte
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
buda o aracın hikaye başlangıcı
![]() __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:28 ::::

Modifikasyon için Ayıracagım Tutar ise 10.000 USD kadar bu sefer ciddi kayısı kopardım....
TOİWASE WA DOKO TRABZON