|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar merhaba.. bı aralar aracım resımlerını paylasmıstım tech"te aracım SİR coupedır... ve benım sızlere bı kac sorum olucak kafamı kurcalayan
.. eksoz sıstemımle ılgılı sımdı duz boru olayında 51"lık onerılerı fazla fakat seslı bı eksozda meragım oldugu ıcın 63 mm Buddyclub pro spec eksoz aldım aracıma daha takmadım arac yurt dısndan gelıcek osaman uygulamayı dusunuyorum fakat dedıgım gıbı yanı sıkıntı yasarmıyım dusuncem 51 duz boru + 63 buddyclub bu konu hakkında benı aydınlatırsanız cok sevınırım... Saygılarımla... |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
gayet guzel bağrır.ses ıstemıosan supersprint tak derim
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Aynı konu iki defa oldu pardon.
Son Düzenleyen waterboy07; 05-08-2011 11:33. Sebep: ikidefa aynı konu |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]() |
Buddy club iyidir
bende aracimda kullaniyorum cok memnunum
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bu konu bana da yardımcı oldu
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:32 ::::

.. eksoz sıstemımle ılgılı sımdı duz boru olayında 51"lık onerılerı fazla fakat seslı bı eksozda meragım oldugu ıcın 63 mm Buddyclub pro spec eksoz aldım aracıma daha takmadım arac yurt dısndan gelıcek osaman uygulamayı dusunuyorum fakat dedıgım gıbı yanı sıkıntı yasarmıyım dusuncem 51 duz boru + 63 buddyclub 

süper seçim olur buddyclub

bende aracimda kullaniyorum cok memnunum