|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: PUG 106GTI
|
arkadaşlar geçende arabanın benzin basıncını ölçtük. rölantide 2,8 bar çıktı. yüksek hızlara çıkıldığında 2,4 bara kadar düşüyor. orjinal pompası var üstünde. normal kullanımda hiçbir sıkıntısı yok yüksek devirlerde yığılma yok ama sanki yavaş çeviriyor gibi..
80 mm wiseco piston var.. walbro almak uygunmudur? önerileriniz nedir? __________________________________ wiseco piston pt52 13.61 simota cai ss orta susturucu ss magnum son susturucu BAŞTAŞ PERFORMANCE-ADEM GARAGE ![]()
|
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]() |
ben 106 da benzim pompası işini hiç anlamıyorum bir arkadasımın aracına orjinal aldık oda sıkıntı cıkardı tofaş pompası taktık hiç sıkıntı yok hala çatır çatır kullanıyor kendi arabama tofaş alayım dedim olmadı orjinal alıp taktım, sende orjinal alabilirsin ama walbro orjinalden daha uygun bulursun
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aynen walbro araştırmaya gerek yok tak kullan sorunsuz ...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
alternatörden direk besleme yap orjinal pompada sorun yok ve basınç düşüyorsa.
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
hacim büyüdüğü için bence yetersiz kalıyor pompa. bir de üstünde 3,8 barlık regülatör var..
benim sıkıntım walbronun 255 lt/h pompasını takarsak arabayı boğar mı acaba yüksek basınçtan?? __________________________________ wiseco piston pt52 13.61 simota cai ss orta susturucu ss magnum son susturucu BAŞTAŞ PERFORMANCE-ADEM GARAGE ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Basıncı regulatör belirler. Pompa değil. Boğma yapmaz yani.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
o zaman walbro uygun olur die düşünüyorum. doğru mu?
__________________________________ wiseco piston pt52 13.61 simota cai ss orta susturucu ss magnum son susturucu BAŞTAŞ PERFORMANCE-ADEM GARAGE ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
uygun. neden olmasın. regülatorun amacı bu zaten.fazla basıncı geri göndermek.
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Alper mrb..
nerden temin ettin pompayı? __________________________________ wiseco piston pt52 13.61 simota cai ss orta susturucu ss magnum son susturucu BAŞTAŞ PERFORMANCE-ADEM GARAGE ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
üye olduğum zaman izmirdeydim, öyle kalmış. ıspartadayım normalde
![]() aydan filizden mi aldın? __________________________________ wiseco piston pt52 13.61 simota cai ss orta susturucu ss magnum son susturucu BAŞTAŞ PERFORMANCE-ADEM GARAGE ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
nasıl farketti mi araba pompayı takınca peki?
__________________________________ wiseco piston pt52 13.61 simota cai ss orta susturucu ss magnum son susturucu BAŞTAŞ PERFORMANCE-ADEM GARAGE ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
performansta bir fark sezemedim..orjinal pompa ömrünü doldurmak üzereydi ara ara kesiklik yapıyordu..yenisini almam gerekiyordu hem performans için hemde daha hesaplı olduğu için tercih ettim..takılırken ufak tefek tadilattan geçirmeniz gerekiyor..orjinal pompanın ucundaki filtreyi uydurarak takmanız gerekiyor..bir de tam oturması için alttan plastik yerlerini kırıyorsunuz..walbro biraz daha dardır çevesini erimeyecek bir lastikle dönerseniz sağa sola sallanmasını engellersiniz
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Ap RS...
|
sana süper ve uygun bi akıl verim sanayiye git bitane 2001 2002 model tofaş dogan benzin pompası al 60 tl veya 80 tl arası pompayı aldıktan sonra git elektirikci ustana ver pompayı taksın cuk diye oturur yerine ve şunu belirtim tofaş doğan benzin pompası 5 bardır inanılmaz fark hissediceksin ve uygun fiyata maal etmiş olucaksın kimse olmaz uymaz verim vermez demesin en az 10 tane arabaya takmıştırız hepsi sorunsuz biniyor.....
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Ap RS...
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
sefa nın araçta yanılmıyorsam tofaş tempra pompası vardı.. bi sorun yoktu, kullanan piyasada çok mevcut..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |