|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: is
|
arkadaşlar hava filtrem direk takılı olduğu iiçin performans açısından sıkıntı yaşıyordum bazı tavsiyeler mantıklı geldi ve gittim 3 parça pimaş boru aldım filtreyi uzatmak için şimdi;
1 bunu neyle kaplayabilirim ısı yalıtımı için? 2 boru eklemleri çok sıkı değil sorun olurmu nasıl sıkıştırabilirim? 3 motora bağlantım biraz kısa kalıyo zımparalayıp yine bi kelepçeylemi tutturiim? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
aluminyum boru alsana hazır ları yok mu
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
pimaş boru neden ?
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Peki aluminyum borumuz var ve üstü eskimiz çizikli ve polisajla düzelmiycek durumda ise, ayrıca ısı yalıtımınıda arttırmak istiyor ise ne ile sarabiliriz.
Manifold sargıları olur mu? yoksa soğuk için daha ucuz ve verimli bişeyler var mıdır? __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
motor ici havalandırması ii olan bi motor da sarmadan ii kalite malzeme ile yeterli bi soggutma olucaktır. içersi ii havalanmayan motor bölümü bence sardıgın zaman da ısınıcaktır.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Havalandırma yeterince sağlam
Filtre sisin arkasında idi sisi de söktüm sesi değişti arabanın ![]() Esas amaç serin tutmaktan öte görseli düzeltirken sıcaklığının artmasına sebep olmamak. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
sisi sökmen motor bölüne daha fazla hava girmesini sağlamıştır biraz ama bu havanın da bi şekilde tahliye edilmesi de lazım li havalandırma yapmış ol.. kaput ii bi nokta
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
anladım ama ben genede pimaş boru kullanmazdım çünkü içersi pürüzlü olabilir akışkanlıga etki edebilir. ısı olayı olarak çok etkili olmayacagı konısındayım
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Bauhaus ta İngiliz malı gri renkte pimaş boruları kullanın eğer illa pimaş diyorsanız. Hem iç yüzey pürüzsüzlüğü iyi hemde ek yerlerinde pot çıkıntı vs yapmıyor hemde ek yerlerinde sıkı ve sert kauçuk olduğundan çıkma gevşeme yapmıyor
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
![]() Sistem bu bendeki üstü acayip çizik vs metal parlatıcı ile parlatmıştım zamanla kimyasalın etkisiyle kötü oldu aluminyum. Neyse konuyu bölmeyeyim arkadaşın daha fazla. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
tampona hava girişi deliğini ist da hangi sanayide açtırabilirim avrupada özellikle tavsiyeniz varmı? |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ES7
|
Fiberciler veya herhangi bir kaportacı yapar.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Lip kosununda Fatihfb nickli bir arkadaş makul fiyata veriyordu lip. Sitede konusu mevcut __________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
pvc pimaş bence iyi bir seçim ( dirsek kullanmıyorsan) aliminyuma göre filan ısı iletkenliği çok düşük. Dayanıklı ve hafiftir, tavsiye ederim
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Honda civic 1,8
|
Ne yaparsak yapalım belli açıyla kıvrımlar oluyor. Önlemini almak çok zor.
Pimaş için kelepçe veya silikonlar var. sızdırmazlık ve sağlamlık açısından. @hasan çağrı : Bisiklet konusundan sonra bu konuda da yine extrem uygulamalar yaparsın sanırım Alü boruyu parlatmak için 3000 numara su zımparası ve pasta - cila wax gibi işlemlerle istediğin sonucu alırsın. yerinde olsam hiç uğraşmadan biraz boruyu temizler mat siyah yaparım. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|