|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Civic ef d15b2
|
Selamlar öncelikle konuyu dogru yere açıp açmadığımı bile bilmiyorum forum kullanmayı pek bilmem kusura bakmayın... Sorum şu 2002 1.6 vtec2 lerden çıkan orjinal manifolt d15b2 ef civic aracıma uyar mı? işime yarar mı? cevaplarsanız sevnirim..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
crx si ies kısacası vtec2 hariç diger d serisi manifoltlar aracınıza uyar ama katkısı olurmu tartışılır takan arkadaslar wardır ögrenebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
anladım teşekkür ederim peki bu araçlar için kullanılan spor bir headers bulsam onlar işime daha çok yarar sanırım?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
illa uydurucam dersen biraz zorlamayla mümkün
aracınız tek nokta enjeksiyon mu amaç 4 e çıkartmaksa 1.4 is / i es tipi daha verimli olabilir karbüratörse yine vtec2 değil diğer modelleri tercih edin headers içinse D serisi 88 00 hepsi uyar oem olarak da si/ crx de çıkan 4-2-1 tipini uygulayabilirsin __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
vtec 2 mümkün portlar tutuyo si crx olmaz sohc modellere
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
üstündeki manifolttan yana skıntım var. Geçen alttanda vurdum değiştirmek istiorum sadece üstündekide crxin sanırım düzgün oturtulmamıs ve alttan vurunca tamiride çıkmasıda aynı para tutucak diye uğraşmak istemıorum sadece.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 93 EG5 D16A9
|
Bilakis Sİ ve CRX manifoldları sorunsuz oturuyor bildiğim kadarıyla.
__________________________________ Kaishakunin !!! |
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
egsoz tarafı sorunsuz oturur __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |