|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda civic vti
|
araçtaki parça listesi...
1)brain crower stage3 ekz 2)je forget titanium piston 81.5(12.5 sıkıştırma) 3)eagle kol 4)oem ana ve kol yatak 5)arp saplamalar 6)skunk2 yay-şapka-subap-ince conta 7)skunk2 pro series manifold 8)skunk2 ayarlı kasnak 9)skunk2 vtec selenoid kapağı 10)greddy timing belt 11)jackson racing buji kabloları ve ngk iridium spark plugs buji 12)exedy stage2 debriyaj ve hafif volan 13)aem v2 filtre kiti 14)aem wideband ve water temp. 15)megan racing headers 16)60lık düz boru ve dc 63lük son susturucu... bu setup bi vti için kullanan veya anlayan bilgili arkadaşlardan apexi fc commander kalıp ayarmı yapılmalı yoksa farklı bir beyinlemi ayarlanmalı yardım pleaseeeeee... Son Düzenleyen mtcvtc; 27-10-2011 00:22. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Merakla bekliyorum cevapları takipteyim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
fc commander işinizi görücektir güzel bir ayar devam sadece o buji kablolarından kurtulun
tavsiyedir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Cem abi sahibinden ilanlarında bir araç vardı sahibi ile görüştüğümde apexi ile s300 arasında onun setuplarında yaklaşık 20 hp oynuyormuş ne derece doğrudur bilmiyorum
![]() Örnek veriyorum apexi ile 180 almışlar s300 takınca 207 almışlar. Aynı mapper yapmış ayarı. Sadece beyin farklıymış. Bana garip geldi. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
alakası bile yok asparagas
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bukadar farketmez sanırım yaw beyin bukadar farkediosa f.e.h bi vtecte beyinble olalım 180-190hp
imkansız.ama tavsiyelere açığım şuan ayarsız ayarsız gezioruz fc commanderla buji kablosu ne öneriosunuz ve jacksonlar neden değişmeli?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Oem yada NGK nınkiler güzel onlardan kullanabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
tavsiyen için teşekkürler senin arabada neler var tanıyalım vtec kardeşlerimizi
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
fc comander hıc kulanmadım
kullanabılırlıgı nasıl nasıl ayar yapılıyor tam bılmıyorum bence neptune veya hondata alsan daha kolay rahat ve duzgun bı ayar yapılabılır yanlıs anlamayın apexı ye kotu demıyorum ama kullanmadıgım ıcın tam bılmıyorum. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
O civarda bişi Yusuf
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
benim eski sedan vti specleri senin araç demekki ben o halindede çok memnundum ben vti la her halükarda memnunum zaten
mertcan adaşım senin vti da tecrüben çok görüşlerine saygım sonsuz bikaç arkımda s300 dedi fc commander zor ayar yapılıo falan dediler ama iyi mapper yapar dediler ama çok arada kaldım...:S
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Fc ye pc den müdahale edilebilen programları var o programlardan olsa çok ince ayar yapılır fakat commander ile sadece belli ayarlara müdahale edilebiliyor.
Commanderdeki harita çok büyük 400 hücre var pc deki gibi tutup bir bölgeyi seçip değişim yapılamıyor tek tek hücrelerin ayarına müdahale ediliyor buda zaman alıyor o kumanda ile. Benim fcyi sevdiğim yönlerinden biri arabanın tüm sensörlerini ekranda görebiliyor olmak. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
|
|
|