|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: AZ'rail RC
|
arkadaşlar araçta şuan ;
filtre egzos yazılım ayarlı kasnak timing ayarı mewcut we biz bnların üstune dereceli egz. yayı şapkası m.iticileri ince conta quickshift methanol kiti emme-gaz kelebeği-üst kapak polish we üzerine tekrar bi timing we son bi yazılım yaptırmayı düşünüyrz ancak işin açıkcası egzntrk işi birz kafamızı karıştırıyor sizlerin yardımına we düşüncelerinize ihtiyacım war şimdiden herkese teşkkrler...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aynı yolda gibiyim sizinle... benimde aklımdan geçiyor ya bu tarz bişey yapıcam yada araç değiştircem bakalım hayırlısı.... konuyu takip ediyorum açmayı düşündüğüm bir konuydu. Birde listeye ecu eklemelisiniz sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ecu derken batu walla ben yazılım olarak (paşaoğlu yada ecufast) custom yazılım düşünüyrm ecu gerekir mi yoksa yazılım işimizi görür mü bilmiyorum bilen arkadaşlar bizi daha ii aydınlatırlar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
methanolle kullanabilmek ve iyi bir ayar için gerekir sanırım. Bizi aydınlatacak cevaplar gelecektir. Benden bayram sonrası bişeylere başlamak istiyorum ama bakalım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
catcamste sanirim bi egzantrik vardi mutiyle bi ara bakmisti specleri gayet iyiydi'yurtdisindan biride cok memnundu die hatirliyorum,
vvti iptal etmek gerekir yalniz ve iyi bi timing ister sonrasinda.. __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Guncell diyelim...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
catcamsde bir sürü çeşit egzantrik/yay şapka da var, clemensde yumuşak bir egzantrik var.
ince conta hiç görmedim duymadım __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
genel olarak atmosferik olarak rc nereleri gelebilir yapılmasına değermi? birde methanol kullanımi hakkında öneriniz varmı?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
methanolle ilgili hiçbir tecrübem yok __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Hadi bakalim kac sene once baktikta yapamadik ins yaparsiniz,mustafa aslinda senin projendi dimi atmosferik soyle alsinlar senin o zmnki listeyi
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#11 | ||||
![]()
|
güzel bi projemz war inş. uygulayabiliriz ![]() ne yapmalıyız bilemedik belkide yoktr yapmayı düşünyrz baya bi niyetliyim açıkcası bi aksilik olmazsa bahara çıkcaz planlar hazır eğer önceden hazırlann bi liste warsa görmek isterim hem bizede yardımcı olur
|
||||
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ben tam yapiyoedum son anda turbo olmustuk:-)
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
parçaları çifter çifter alsak fena olmaz aslında
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ^^I LOVE MY PUG^^peugeot EV 206 RC
|
benide katın piston artııııı derceliiii
![]() baya bi ind yaparız üçer üçer
__________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kanka bana bi cep nonu pim atsana bişeyler konuscamm
__________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Once bize bilenler bi yol haritasi cikartesa ona gore karar verip alacaklarimizi aliriz 3 rc fena olur
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |