bu arada ben 1.6 16v hl palioyada bindim gayet hızlı bi araba 200 hp sini düşünemiyorum bile
Printable View
ewet arkadaslar haklısınız fıatı hep kucumsuyorlar dogrusu gıtmez bıtık pahalı parcaları ses var ıcraat yok gıbı yorumlarda yapılıyor aslında su coupeler var 220 bglık orjınal varya typer fln yanında hıkaye kalıyor s2000 fln cok ıyı gıdıyor gercektende yurt dısındakı mareaların bravoların ve bravaların motorları turkıyeye gelseydı sayet emınım herkes marea alırdı orjınal turbolu ozaman honda bu kadar cok atık olamıcaktı ama ıste fıatın turkıye ıcın vermıs oldugu karar o yuzden hondalar cok tutuluyor ! adamlar pert yapmıs hondaya bıle 14 15 ıstıyorlar bıtık arabalarına bıle 16 ıstıyorlar dogrusu o kosullarda en ıyı honda oldugu ıcın hem parca hem servıs ıcın modıfıyeye yatkın oldugu ıcın tercıh edılıyor! bu konu burda cok uzar gıder herkes butcesıne gore hareket etmekte :)
kesinlikle bilinçsiz modlama ve usta kurbanı konusuna katılıyorum cünku eskişehirde bu arabanın ustası yok cıvar ıllere gıtmek gerekıyor oda ayrı bı külfet,maliyet ve cidden herşeyi ile pahalı olan bir araba ayna konusunda ıse tam hatırlamıyorum ama cok yuksek bı mebla odemıstım bırmottan getırttım elektrıklı orjınal aynalarını cıkmacıları gezmek yada aranmak vs farklı ugras 12 13 milyara bi gti alıp 3 4 mılyarda harcayarak cok ıyı hale getırebılırsın ama bı hgtyı 12 13 e alıp ıyı hale getırmek kaca mal olur yururu nasıl olur bu da ayrı bı soru fakat sunu tekrar dıyorum aşırı keyifli bi araba yol tutusu vırajı sesı top speedı vsvs ama tanıdıgm sevdıgım kımseye tavsıye etmıyorum tertemız sorun cıkarmıcak olanı cok nadır oda hgt hastalarında ztn ekmegı yenınce duser ılana .)
son söz Allah keyifle binebileceğin sana sorun çıkarmicak cokta memnun kalacagın bı araba nasip etsin .)
haklısın kardesım pahalı gercektende eskı arabam ıcın kapı ıc yanlıklarını sormustum tanesıne 250 tl ıstemıslerdı yaptırmadım sonra yaptırayım dedım yoktu bulamadım hıc bıryerde cıkamacıdan aldım parlattım fln oyle yaptım! 106 gtılarda patlak fln dıyorlar gıtmıyo 12 13 e fln olan arabalar ıyılerı 15 16 arası gezınıyormus! sen daha ıyı bılırsın bıldıgım kadarıyla kardesım!
şu anki piyasa hgt nin temizini sorunsuzunu bulmaz çok çok zor zaten spor bir araç ve genelde genç kullanıcıların elinde
onun yerine aynı motorlu hlx in temizini bulmak çok daha kolay sedan olduğu için genelde ailecek binilmiş araçlardır ben hgt yerine hlx tercih ederim hem hgt den daha fazla donanıma sahip
emre benim kuzende 155 lik vardı hgt vardı oda baya kurcalamıştı hafif volan yazılım kelebek fln oynamıştı gayette sağlam gidiyordu izmirde rollerde baya boy göstermişti izmirli roll cüler bilir aracı şimdi aynı kişide bertone turbo var
oo guzelmıs abı tanısmak ısterdım kendısıyle yaptıklarıyla nasıl ne kadar gıdıyordu arabası guzel olurdu gercektende vıdeoları varmı ?
http://www.techturkey.com/forum/memb...ravohgt86.html
nicki bu pm at yardımcı olur neler yaptığı hakkında
çok sagol abı ızmıre geldıgınde goruselım abı senınle ! sende ne var suanda!
görüşelim yıl başında gelicem izmire
bende mk1 marea var şu anda lpg spec onla idare ediyoruz :D
oo guzelmıs abı hlx mı ? :) kac bg?
yok hlx değil 1,6 103 lüklerden aldıktan sonra pişman oldum zaten hlx almadığıma
hadı ya abı alalım sana hlx bende alıcam :) ama senı hlx kesmez sanırım hgt keser :)
yok tek kapı araba yaramaz bana bunca zamana kadar zaten yeterince tekkapı araç sahibi oldum yeterlidir bundan sonra aile spec takılıyorum zaten topu topu 1 tane filitre var onun haricinde kat. bile duruyor arabanın
hadı ya abı senın arabayıda modlamak lazım yapalım bırlıkte bıseyler!
kardeşim paran mı çok?yada heyecanmı arıyorsun.olmayanı yapmaya çalışıyosun bu sana çok pahalıya mal olur.neden denenmişi,yapılmışı yapmıyosunda hlx diye tutturuyorsun.2 tane 147 lik,2 tane 155 lik hgt binicisi olarak sana insanlık namına bulaşma diyorum.tabiiki son karar senin.ALLAH yardımcın olsun.
yok kardesım ya fazla ıcıne gırmıcem aılecek bınecek en ıyı araba o hem bıraz hızlı hem sesı guzel 0 motoru yapılmıslar var 13 e fln satılıyor bı turbo koycam ıste 225 bg fln alırsam yeter bana ıddam yok cok kaan abı bravosunu turboladı bakalım nasıl oldu gorucem ınsallah :)
orası oyle patlak olmayan var 12 13 e motorlarında yururlerınde sıkıntı var hor kullanılmıs dedıgm gıbı uste 4 5 mılyar harcayıp cokta guzel hale getırebılırsın ama 15 16 yada temızını bulursun ugrasana kadar bırazda speclerıne gore fıyatlandırıyorlar orngn ben 19 20 den asagı vermem cok fazla para harcadım ok gıbı araba bıde keyfe keder olunca fıyatlar yuksek oluyor sen hıc uzme kardesım kendını hgt den vazgec dınle bu kardesını .)