Kimmiş la bu çakma BMW cular ? Açık açık söyleyin bizde bilelim
Printable View
standartında oldukça güçlü bir motora sahip.yazılım filtre egzost sistemi fazlasıyla işini görür.mekeniğe gireceksen oldukça yüksek sıkıştırma oranlı motor zaten.bence fazla kurcalama.
Selam.çok uzun yıllar m3 kullandım bu meretin modifiyesi sadece bakım.öncelikle vanosun sağlammı buna bakmak gerek vanos kaçırmıyorsa piston durumuna ve yataklara bakmak gerek grank ta unutulmamalı taşlanmamış olmalı bunların ardından orjinal debriyaj ve volant. yeni buji enjektör bakımı ws bunların hepsi gözden geçirilip gerekenler değişirse piyasadaki birçok kardeşinden hızlı olacaktır.extra illaki olacaksa supersprınt egsoz-kutu içi kN filitre-superchip.343 grank kol piston bence problem tavsiye etmem.
ewet sonuc olarak tekrar ne zaman denıyorsunuz arkadaslar:)
Tekrar denemek problem değil deneriz NOS bastığımı idda eden tüm araçlarla denerim.
Şunuda belirtiyim aracıma herhangi bir arabayla denerken nos bastığımı ispat edene (aracı alıp açıp heryerine bakabilirsiniz)
Aracın Satışını veririm.
haklı bir insanın hakkının yenmesi çok acı bişey işin içinde başka şeyler var bazılarınız biliyorsunuz onları gün yüzüne çıkardıkdan sonra bu arkamızdan atıp tutanların yüzünü görmek istiyorum ´ tabi her zamanki gibi çamura yatacaklar gökan abiyle bizim hiç problemimiz yok her zaman denenir . önemli olan bazılarınızın üstümüze attıkları iftirayı gün yuzune çıkarıp çözümlemek
bu yazıyı yazdığım içinde hemen bunlar nos bastılar deninmiş :D sadece gülüyorum ben onu bilgilendirme amaçlı yazdım artık nerden ne bağlayacağınızı şaşırdınız
her neyse biz 7/24 hazırız denemek isteyenlere her türlü m3 ve muadili araç temin edilir ... kendinize iyi bakın :heyoo:
Hala kulağıma bişeyler geliyo bu senaristler kimse şimdide 343 krank koymuşlar arabama ya arkadaş bukadarına pes valla inanın gülmekten kendimi alamıyorum
Bende bi hyundai var era oda sıkı gidiyo acaba onadamı bişeyler taktılar şimdi şüpelenmeye başladım.:icon_bla:
sen arabanı getır soyle bı lıfte cıkarsınlar :) heryerıne baksınlar :) 343 krangı var dıyenınde totosu yerse karterı sokup krangınada baksın:) masrafta ıdda eden arkadasa aıt olsun :) nosa mosada baksınlar sonrada deneme yapılsın full hd vıdeoda cekıp buraya koyun bakalım:D:D:D:D:D