bu model güzel olur..ss magnum da iyidir :)
Printable View
Bir arkadasim gtida son susturucu remus kullaniyor bence cok cigerli hos bi ses veriyor modeli nedir bilmiyorum ama slencer li takili oldugundada sorunsuz trafikte geziyor bende otto taktim makarasina beyin uyusturuyor eski egzozumu geri taktim ss magnum candir ;)
Ufuk Korkmaz | Facebook
Yunus EK'ya takmıştık bi aralar sesi gerçekten efsane.videonun ilerisinde sıkıo bi duyarsın..48 boru vardı orta yoktu performans açısından sorarsan ss kadar iyi değil:)
En güzeli orjınal SPEC :D:D
ya ss magnum tak yada sebring bende sebring var cok tok güzel bir sesi var:)
51 düz boru sonda sebring :) alt devirlerde filanda sıkıntı yok:)
sebring XT1 candır yok öyle bir egzoz :)
Yunus ben kullanıyorum remus universal sesi çok iyi tavsiye ederim hiçte çevirme olmadı bu zamana kadar
peki ya 51lik düz boru orta susturucu yok 60lık girişi olan ss magnum performans kaybı yaşarmıyız?
Tavsiyem Remus hard serisi :)
Tecrubem Remus hard serisi :)
Bunu yaklasık 2 sene 3 farkli aracda kullandım sesi ayni tabiki yuksek ve alçak hacimlere gore artar yada azalır. Ust devirlerde cok cızırtı yapar bazıları bunu sever ama bazılarının hosuna gitmiyor. Ben ralli tarzı bir sesi oldugu icin severek kullandım performans olarakda bir zararını görmedim.