User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: 106 gti

akif252
    Misafir
    250 liraya aldım ben titreme yok şimdilik ayarını yüksekte kullanıyorum 500 km normal kullanıcam ısınıp sogusun kemikleşsin iice sonra yardırmaya devam

sıfır alıp taktıgın baskı balatada motor gücünü yüzde otuzunu kaçırır bu bronzla yüzde 8 yüzde onlara kadar degişir kaçırma ısındıgında yada yüksek sıkıştırmada standart baskı balatadan farkı oluyor sadece kavraması biraz degişik oluyor az çekersinn kalkmaz çok az oynatırsın zıplar

ek664 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarım debriyaj yapamıyorum kalkışlarda çok titriyo bu normal mi bronz balatada?

akif252
    Misafir
    yarım yapma zaten neden yarım yapıcankı kalkarken hafifce sirkeler gibi yapar ama öle aşırı titretiyorsa sorun var demektir balatanın yayları duruyordu demi bide eski çıkan balatayamı bronzu çaktırdınız oda önemli baskın sıfır olucak balatanda sıfır eger temiz çıkma varsa oda iş görür ama bayabi kullanılmış baskının tırnakları set yapmış şemsiyeleri eskimiş bi baskı kullanıyosan aşırı titreme ondandır

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim merak ettiðim bikaç soru var
    1: 106 gti yüz kiþiden yetmiþi 7.000 devirde vites atýlmasý gerektiðini söylüyor
    ama izlediðim bayabi videoda 8.200 cip olanlarda 8 vinde atýyorlar ama söylendigi gibi 7.250den sonra boþa ceviriyor bi güç alamazsýn deniyor bu dogrumudur.

2: stock arabada yazýlýma gerek yok deniyor sonuçta arabanda dereceli vss ürünler yok cip bi iþ görmez dediler bizzat stock arabama 7,900 devir çeviren çip yaptýrdým kafa kafaya yürüdüðüm 207gt yazýlýmlý 170 hp aracdan yazýlýmdan sonra 2 boy fark yedim sonradan yazýlýmý sildirdim stok orjinal yazýlýmý kullanýyorum

yzýlým tavsiye edermisiniz ederseniz ince contalý bi aracda hangi yazýlým iidir..

kapak taþlamayý yavsiye edermisiniz ince contam var kapak taþlatmak da istiyorum fikirlerinizi beklerim

ayrýca son derecesine kadar taþlanmýþ kapaklý ojinal ayna mauridili 106 gördüm stok gti dan aþýrý farklý yürüyordu overbost mete abinin yaptýgý bi arabaydý

buji olarak orjinal buji kullanýyorum farklý bi tavsiyeniz olurmu..

aracýmýn specleri : tayming . ince conta.gazkelebegi iþleme.14;60..

Yay sapka istemeyen eksantrik al colombo 280-280 chip attir rahat 8k karsiligi alirsin yazilim stoc arabada da fark eder ozgunden cok daha detayli bilgi alman mumkun ek olarakta taslama konusunda japantuner (ppr kaan'a)msj atabilirsin portpolish cok ciddi fark yaratiyor arabanin yururunde kapak emme ve gaz kelebegi port , colombo eksantrik , headers , filtre , egzoz , ince contan varmis , hafif volanda alabilirsen cok tatli.bi 106 olur cokta saglikli ve iyi yurur
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

akif252
    Misafir
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yay sapka istemeyen eksantrik al colombo 280-280 chip attir rahat 8k karsiligi alirsin yazilim stoc arabada da fark eder ozgunden cok daha detayli bilgi alman mumkun ek olarakta taslama konusunda japantuner (ppr kaan'a)msj atabilirsin portpolish cok ciddi fark yaratiyor arabanin yururunde kapak emme ve gaz kelebegi port , colombo eksantrik , headers , filtre , egzoz , ince contan varmis , hafif volanda alabilirsen cok tatli.bi 106 olur cokta saglikli ve iyi yurur
    inş bakalım az bi yaz bası gelsin sırayla yapılıcak

kcl_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım saxo ve 106 için hayattır ama custom daha güzel olur öncelikle güzel bi yazılım ve timing ayarın iyimi oda var ince conta, 13/61 ,portpolısh,timing ayarı var aracım çokta güzel yürüyodu he bu arada buji sseçimin çok önemli

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pt52 egzantrık gırıp carbon tıp fıltre orjınal headersın dewamında 48 boru orta susturucu cıkmayacak sekılde uzerınde duracak sanzıman dıslılerını bızzıkle yazılımla kopek gıbı yurur ınce contan varmıs kapagı taslatma onun yerıne komple portmatch gaz kelebeg vs polısh yaptır bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bronz baskı iyidir lakin kullanmasını bilene... arkadaşlarında dediği gibi ince conta varsa kapak taşlama sakat bir durum olabilir... ha ayar tutarda sorun çıkarmassa bu halinden daha iyi olacağı kesin... onun dışında yazılım konusunda kesinlikle aracıne özel yapılmalı chip yoksa her araba bir değil sonuçta insan gibi düşünelim herkes farklı.... port polish faydasını görürsün bence...

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tapari75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bronz baskı iyidir lakin kullanmasını bilene... arkadaşlarında dediği gibi ince conta varsa kapak taşlama sakat bir durum olabilir... ha ayar tutarda sorun çıkarmassa bu halinden daha iyi olacağı kesin... onun dışında yazılım konusunda kesinlikle aracıne özel yapılmalı chip yoksa her araba bir değil sonuçta insan gibi düşünelim herkes farklı.... port polish faydasını görürsün bence...
    adam arabayı satmış başka araç almış..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam arabayı satmış başka araç almış..
    eee? yeni araba aldıysa hayırlı olsun... forumlardaki belirtilen fikirler yazılan yorumlar sadece o gün veya o araç için değil her daim gerekli bilgiler değilmi hocam ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)