51 düz boru kucuk bı orta susturucu 51lık sondada 60 lık ssuper sprınt guzel oluyor
Printable View
51 düz boru kucuk bı orta susturucu 51lık sondada 60 lık ssuper sprınt guzel oluyor
arkadaşımın hb 98 inde var getirttik yurtdışından vtec de duydugum en mükemmel ses şimdiye kadar.
Vala Remus Hardline düz boru ile kullanılırsa inanılmaz gürültü yapıyor. 6 tane egsoz değiştirdim öyle ses duymadım. Benim tavsiyemde 51mm düz boru + kati. iptal + oem s2000 son susturucu. Bir zaman sonra kafa çekmiyor gürültüyü. Sona SS te olabilir.
Arkadaşlar vti nin oem orta boru capı kaçlık ? sedan ,hb fark ediyormu ? konu ile alakası yok kusura bakmayın ama öğrenmem lazım .kolay gelsin .
Bulabilirsen
Fujitsubo alabilirsin.
http://www.google.com.tr/imgres?num=...gwKjvDg&zoom=1
Dc Headers-51Düz boru-60Lık HKS güzel bi senfoni ve performans verir :)
egsozun sesınden cok performance'ı onemlı benım ıcın . sana podsuz ara boru verelım 51lık sonunada 57lık yada 60lık bı freefloww egsoz tak derım. ss magnum falan vtı'ı acaıp sıkıyo 63luk aırmasslar fazla rahatlatıyo borunun 51lık olmaı lazım bence. Bulabılırsen invidia'dan acaıp guzel ses cıkıo tavsıye ederım
bence dc headers, 51 lik potsuz boru sonuna hks hi power veya ss magnum şu an bende ss var gayet memnunum hks yle başın ağrıyabilir ama freefloww da hks atadır:)
bu konuda ben de araştırma içerisindeyim aslında ne yapsam düşüncesindeyim megan dc tarzı headers kat iptal araborular orjinal kalsa son susturucu otto spec susturucum var fakat sesini beğenmiyorum alt devirler çok uğultulu
hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edrım suan ustunde ss magnum 51 duzboru var bız daha yırtıcı bısı olsun dıe dusunuyoduk oyuzden boyle bı arayısa gırdık :)