Kerem kardeşim geçen dediğim gibi hızlanmanın vakti gelmişti :) Yanlız hafifletmeye göbeklerden başlamak gerekicek bu gidişle :)
Printable View
Kerem kardeşim geçen dediğim gibi hızlanmanın vakti gelmişti :) Yanlız hafifletmeye göbeklerden başlamak gerekicek bu gidişle :)
hadi bakalım kanka istediğin gibi olur inş araç boyasınıda olmazsa kaplasakmı ki beraber :D
canla sizi yeni bir yaşama göndercem zaten
kerem gözünü seveyim arabaya el atmışken bide şu ön tampondaki ızgarayı hallet kuzum
kerem bisey yapamazz arabayi aldigindan beri yapiyo :) ne zaman biticek artik solesene keremm
Kerem lotoda 6 tutturdu duyurulur :D
masallah,hadı hayırlısı..
maşallah güzel proje sıkıştırman biraz daha arttırmışsın ama sanırım o egzantrikler için biraz düşük kalıyo talih'de onu söylemeye çalışmış bizde taktık buarada senin stage2 leri ayar işim kaldı sadece;)sende inşallah sorunsuz bitirirsin işlerini allah yardımcı olsun...bide bendeki stage2 lerle vtec açışı kükrüyo seninkilerle düşünemiyorum:D
mertcan kardeşim inşallah sağlıklı ve istediğiniz gibi olur siz hazırlarsanız gerçi yürümeme ihtimali yok senin aracıda merakla bekliyoruz boyadan çıkmasını;)
maşallah süper liste gerçekten.:)
bizim araçlar biraz birbirine benziyor mu bana mı öyle geldi yoksa:) usta ellerde hazırlanmakta araç eminimki sıkıntısı eşsiz olacaktır.
Pazartesi siparisi veriyoruz parcalar 2hafta icinde ankara ins :) bzde sabirla nasi olcagini bkliyoruz... Rodaj icin bi izmite git gel yapicaz :)
kerem rodaj yolcuğunda yancınım kankiiiiiiii şimdiden yerimi ayır :D
Liste Gayet Tatminkar :)
hep daha iiye
Kanka sen 2 sınıf birden atladın belki bizde bi sınıf atlarız ne dion ;)
Parça siparişi verilir ve bekleme sürecine girilir
liste güzel, hayırlı olsun..
şu krank işini açıklığa kavuştursa? :D.. hacim kaç olacak..
setup çok iyi maşallah....
Hızlı gecelerin adamı Gaddar Kerem :D
Hadi olm draglar başladı :)
maşallah,parça listesi gerçekten on numara :)
Keeeeeem beni izmite gotur :D
Maşallah liste harika. Kazasız belasız.
kerem maşallah parça listesine bakarsan çok sağlam makine geliyor izmite geleceğiniz zaman haber verinde mangalı hazırlayalım öyle karşılayalım sizi :)
izmite geçerken düzceyede uğrayın kardeşim tanışır araçları deneriz benimki stage2 gerçi ama senin egzantriğin merak edersin belki:)