User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Renault Modus 1.4 100 hp

tolerans
    Misafir

Renault Modus 1.4 100 hp

Merhaba arkadaşlar söylemesi ayıptır elimize alacak karşılığı 2005 modus geçti 1.4 benzinli arac hafif kazalı olarak geldi bize biz ses ve görüntü sistemleri yapıyoruz biz bu araca kapak açmadan böyle biraz can verelim istiyoruz ama dediğimiz gibi motor kısmından pek anlamıyorum benim düşüncem air intake kit-düz boru-son susturucu olarak düşünüyoruz bildiğim kadarı ile clio2 ile aynı motor var kaçlık boru ne gibi filtre kullanmamız gerekiyor yardımlarınızı rica ediyorum hayırlı günler herkeze..

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    48 lik düz borudan yukarı cıkma derım ben 51 cektım sıkıntı yasadım zamanında cekıs dahada dustu
    filtre olarak guzel bı kıt tamamdır aracın suankı halının bı ortalama 5 boy daha ıyısı gıder
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aga81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    48 lik düz borudan yukarı cıkma derım ben 51 cektım sıkıntı yasadım zamanında cekıs dahada dustu
    filtre olarak guzel bı kıt tamamdır aracın suankı halının bı ortalama 5 boy daha ıyısı gıder
    Tebrik ederim

tolerans
    Misafir
    48 boru motor ufak olduğu için en mantıklısı zaten sendedemi modus vardı filtre kiti olarak hazırdan ziyade kendim seçmek istiyorum krom borular vs..ısı yapmaması için baktığım kitlerin çoğu plastik boru üzerine ayrıca kutu içimi daha iyi olur direk açık mı denemeliyim birde çok apaci olmadan derin tok devrine göre ses veren son susturucu marka model söyle tam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 60 lık stell var elımde onu kullanıorum seste ıyı
    sonra fıltre ıcın stılan krom borular var onlardan alıp aracına uyarlayabılırsın ben öyle yaptım bnde saxo vtr var bı sekılde uydurduk ama 3 saatımızı aldı sonr bu krom borulara gömlek dıktıreblırsın ısı gecırmeyen kumaş turu bışeyden kalın olabılır
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE

tolerans
    Misafir
    Alıntı aga81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 60 lık stell var elımde onu kullanıorum seste ıyı
    sonra fıltre ıcın stılan krom borular var onlardan alıp aracına uyarlayabılırsın ben öyle yaptım bnde saxo vtr var bı sekılde uydurduk ama 3 saatımızı aldı sonr bu krom borulara gömlek dıktıreblırsın ısı gecırmeyen kumaş turu bışeyden kalın olabılır
    çok sağol aga birde seni yakalamışken kapak açmadan böyle el üstünden parçaları değişirsek bir etkisi olur örn:walbro benzin pompası - iridyum buji gibi ayrıca kapağa portpolish işlemi gibi işlemler bize ekstra katarmı araca şuan için sadece cantürk coilover advanrs gold jant ve toyo lastik yaptık aşağıdan yukarı çıkmak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bujıler bujı kabloları gaz kelebeği ve kapak portpolish emme de olur plastık değilse plastıkse bıle ıyı ce temızlık yapın sökun benzın fıltresı nı değiştir belık uzun zamandır değişmemiş tir bunların hepsi bir artı tabı sonra yazılımda devır 1000 devır uzatılabılır cunku bunlardan sonra ust devırlerın ıyı olucak bu ıyılığı uzatırsın

advan rs lerde basıklıkla ıyı gıtmıstır
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE

tolerans
    Misafir
    yani bunları yaptıktan sonra hafif ormosferik şekilde yazılımla devir çek diyosun daha fazla çevircek o zmaan devir anladığım kadarıyla ne hikmetse araç 1.4 ama redline si çok harika ses veriyor çok şaşırdım evet advanlarım çok yakışıklı oldu ya araç limon yeşili yarın kaplamaya gidicek mat siyah içindeki plastik aksamlar corbon torpido kısmı ve direksiyon kırmızı dikiş ipi ile alacant ra kaplanıcak güzel olucak diye düşünüyorum şimdi laguna lip arıyorum araç biraz fazla basık oldu ama nabalım bana kalsa dahada indircemde muhafaza izin vermedi

borina57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %99 emin olmakla birlikte clio 3 motoruyla aynı aslında dediğin gibi motorlar aynı fakat kelebeğin konumları farklı ve elektirikli.neyse filtre olarak Kn 2600 Rc miydi neydi onu almanı öneririm.orj filtreyi sök ağzına geçir gitsin.yok sıcak yok bilmemne traş uğraşma kit falan yapacam diye.düz boru olayına ben girmemiştim bir fikrim yok.düz boruda yaparsan bir çok 1.4 ü şaşırtabilirsin.aracında kilosu 1080 olması lazım yanılmıyorsam.velasıl kelam tatmin eders yapacaklarından sonra

tolerans
    Misafir
    sende diyorsunki kitle falan uğraşma kn yi al tak bu arada en çok ihtiyacım olan olan şey son susturucu model marka tok devrine göre ses veren cinsten sebring-remus-hks-ss-borla maddiyat fazla önemli değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)