Kardeşim bi buji ve buji kablolarına baktırıver, bi ihtimal onlardan olabilir bi de tps sensörüne bak benim bi kere onun soketi çıktı diye sağlam patırdatıyordu bozuk yada soketinde bişey olabilir :soru:
Printable View
Kardeşim bi buji ve buji kablolarına baktırıver, bi ihtimal onlardan olabilir bi de tps sensörüne bak benim bi kere onun soketi çıktı diye sağlam patırdatıyordu bozuk yada soketinde bişey olabilir :soru:
Fastchipin overrun yazılımı ile baya şiddetli patlama sesi alabilrsin şu videodaki gibi ama alevde bu şekilde olur mu bilemiyorum :)
Ama şu şekil net alınıyor :)
sebep bu mu bilmiyorum ama sen 95 oktanla sürüyorsan henüz RS sürmemişsin diyebilirim.
97 ile gidişi değişirken hele oktan yükseltici koyarsan daha da iyileşir. 98-99 oktanda yürütebilirsin... hoşuna gider yani.
son susturucun nedir?
eğer gaza bas çek yapınca patlama yapmaya,egzozdan ateş atmaya başlarsa tekrar konu aç çözüm arayalım :)
mirzagökan kimyacıdır oktan yükseltici ayarlar ,sitede dragstar kemal var onla görüş ..bunların kargosu sıkıntılıdır o ayarlar
PPR kaana teşekkürler sayesinde yeni speclerimle patlatma tam istediğim gibi oldu
kapak taşlama ince conta port poliş ve sonuç beklentimin üstünde bir artış.. teşekkürler kaan...
video isterizz ..
hayırlı olsun en kısa zamanda videolar gelir inşallah
aracın yazılımından kaynaklanıyor 106 da patlayıp rs de patlamaması.
Kaan vermiş talimatı böyle böyle yaparsan iyi olur demiş
Arkadaş harfiyen yapmış
Kesinlikle dediğin gibi üzücü bir durum yaşanmaz ki ;
Renault genelgesinde F4R kapak(RS kapak) için kesinlikle taşlanmaz ibaresi mevcuttur
Diğer tüm model kapaklarda taşlanır diyorken bizim kapaklara taşlanmaz demesi ilgimi çekmişti ilk okudugumda :)