vardır elbet bı yerde sessız sedasız bekleyen 205...:icon_tup:
Printable View
Biliyorum senin aracini ms li itb li oldgnu konuyu acan arkdsa ddm.ms yap dye :)
Bnde eksiklerimi hallederim.ortak.bi nokta bulur deneriz skinti yok :) merak ediyorm.snn arabanin.gdisini umarim bi efsane 205 daha cikar ortaya :) 2013 yaz zimba gibi piyasaya cikicam ama cok farkli ins bu seferki proje :)
The Doctor Sen Bu Gecerım Ederım Ayaklarını Bırak Önce, Askerde Soguk Bir Yerdesin Geceleri ... Acıkta Kalıyor Sanırsam, Gecen Birini Bulursam Falan Gib, Koyunun Olmadıgı Yerde Keci Abdurrahman Celebi Hesabı Konuşma. Sen Önce Tezkereni Al, Görmüş Oldugun Rüyandan Uyan, Sonra İstanbula Gel Deneriz, Ulan 205`i Alan 2 Sene Gecmesın Top Model Oluyor Konusmalara Bak, Ben 11 Senedir Bınıyorum Boyle Konusmuyorum, Arabasıda 1.9 8V Görende XU10J4RS Swaplamıs Sanar, Artık Bu Konularda Lütfen Gecerim Delerım Mevzuları Yapmayalım, Adam Gibi Paylasım Yapalım Yıllarca Ben Gecerım O Gecer Mevzularından Herkez Birbiriyle Ters Tüştü Zaten Toplasan 50 Kişi Yok, Bırakın Bu Mevzuları.
sakin küfüre gerenk yok !
bilader benım tarzım değil agız dalası laf yarıstırma en ayar oldugum konular bu yuzden araba denemeden soguduk vs vs
bırakın eksantrık takınca ıtb yapınca uzaya cıkma hayellerını bıraz gercekcı olun bılmıyorum napıosun ne kovalıosun arabanda sen ıtb yapalı 1 2 sene olmustur ben 5 sene önce 106 da yaptım
hıc uctum kactım gunesi gördum aya cıktım demedım 18 25 yas arası modıfıye agzını bırakın duzgunce ecu konusunda ecu yorumunu yaparsın olur bıter benım kımse gecemez eylulde delecem muhabetlerı bos kprolu typerla sıkıyorum vs hayel görme :)
205 8v 32 v de yapsan şehir şebekeside bağlayıp o şehir ceryanıda versen kprolu typerı gecemezsın
burda araba yapıp 10 hp alınca ilah sanmasın kimse kendini ms baglayıp 2 kablo cekıp afr tuturunca tuner olanlar var göruyoruz duyuyoruz neler oldugunu
boş muhabetler bunlar kolay gelsin
Hafta sonu kullanacağınız aracınızda, görüntü 205,motor ise ne olursa olsun farketmez gibi mi olsun istiyorsunuz ? Yoksa kendi motoru olsun, Ecu sistemi değişsin üstüne ufak tefek mekanik değişikler yapayım araç daha zevkli hale gelsin bir çabanızmı var ?
Bu ürün mevcut sistemde sıkıntı yapabilir. özellikle alt devirleri bozabilir.exhaust dereceleride iyi yüksek yani. Uygun afr değerlerini yakalamak biraz zor. Jetronik öyleki ya çok zenginde kalırsınız yada çok fakirde...Bunu dengelemenin değişik yöntemleri var jetroniği akıllandırmanın,bahsetmiştim önceden...
Slowmotion nikli arkadaş ile görüşmüşsünüz zaten,onun elindeki eksantrik güzel, hesaplamasını bilen bir modifiyeci ile uygun piston, uygun sıkıştırma, kısa ayna mahruti Ms yada elinizdeki jetroniği adam edebilirseniz her iki şekilde de zevkli atik bi makine olur.
hafta sonu orjı mode spec .ayda bır duruma gore draglarda sıkarım baska bır sey ıstemıyorum :)) minimal duygu ve keyıf tercıgım bu ıslerın sonu yok .sahsen ben zor olan 205 ı secıp bu teknık mekanık ne varsa stajer gıbı ogrenme cabasındayım ...ms yada mevcut sıstemı ıyılestırmeye calısıcaz .bu gun wideband sıparısımı verdım enısteye .hafta sonu elımde olur duruma gore tavsıyeler ve tecrubelerın ısıgında steplere gecıcezz.
Ben hic bir postumda king im deler gecerim demedim hatta saglikli deneme yapmadim bile dedim.
Kendi capimda hizliyim dedimm
Herkesle skarim hic farketmez dedimm gecmeyi gecilmeyi namus meselesi yapanlardan deyilim.
İst ye de giderim ank da hic farketmez zevk icin yaptim zevk icin herkesle denerim.
Typer la denedim ddm.evt denedim stp typer la ama gectim dedigimi sanmiyorum gectim demis gbi yorum yapilmis. Ben kimseye kinle namus meselesi gibi gider yapmam deneyelim detim gecerim gecilirim sonradan kari gibi bahanelerlede gectim gecildim muhsbbeti yapmam. Yeterince kendimi acikladimi dusunuyorum
bu ne ????
ya sırf bu laflarına bu cumlelerıne ayar oldum senın anladınmı ne ıcıyosunuz sız ??? yada hangı ecuyla hangı eksantrıkle bu cumlelerı kurabılıyorsunuz ne motormus bu 205 dekı amk bıraksın mıllet k20 k24u 2jz 205 motoruyla ugrassın sacmalayın yazarken ya herkes herseyı cok bılır oldu 2 lounch yapınca 2 gazlayınca kıng oldunuz dunkı sıcırtmasınız zorla yazdırmayın bana:heyoo:
sabah sabah ayıkamadım ne demiş ki burak ? izinde deneyelim demiş ? sanıyorum burağın arabasını swaplanmış mi16 kapak takılmış vs harici 205 baya zorlar 1.9 8v'e göre burağın arabası ciddi yürüyor
ve askerden sonra planları uyduğu taktirde dahada hızlanacak buna eminim zaten :)
Bu işlerin sonu gerçekten yok. Heleki eski modelli bir araçta bunu gerçekleştirmek daha da zahmetli, yorucu para ve zaman gerektiren işler ama unutmayalım zevkli ve keyif vericidir ;)
Elimde mevcut ateşleme sisteminin diagramlı şemaları var, yardımcı olabilirim,isteğiniz doğrultuda...Draglarda 205 ile yarışmak ciddi ekipman,para gerektirir,bir okadar da motorunuzun mekaniğinin sağlam,(eski araç olduğundan hortumdu,kelepçeydi motor aksamındaki bir çok parça itina ile elden geçmeli yoksa gazlarken bir tarafın sizi yarı yolda bırakması çok muhtemel.)
Wideband siparişi vermiş olmanız güzel. Geldikten sonrada doğru bir montaj ile mevcut sistemin durumunu daha iyi çözebilirsiniz...
Sanırım aracın motor yeni yapıldı,mümkünse mekanik ekstra değişikler yapılmadan önce aracınızın kompresyon ölçümü yaptırıp,uygun seviyelere gelip gelmediğine bakılıp,sonrasında wideband değerlerine bakılıp, aracınızı mevcut farikasyon değerlere yaklaştırma çabası içine girişmek doğru bir yol olur.
Kolay Gelsin.
Erkut kardeşim gerekli bilgiye tecrübeye sahip size yeterince faydası dokunacaktır..
bende izmirde oturuyorum 205 kullanıcısıyım aracım mi16 swaplı beyin felan yok tamamen stoc ;)
dilerseniz cigli ata sanayi sitesinde görebilirsiniz..
205 jetronik sistem kullananlar bilir ugraşmak başa beladır tam oldu dersin pat biyer su koyuverir bence motor sıfır yapılmış olsa bile dikkatli gazlamakta yarar var diye düşünüyorum..
Peugeot 205 GTI vs Citroen Saxo (izmir) - YouTube
buda benim 205 mi16 :)
Murat merhaba, Senin aracın standart mi16 205 için referans bir araç.
Motoru oldukça iyi seviyede vermesi gereken değerleri veren bir araba;)
İzmirdeki 205 kullanıcıları bence kıyaslamak açısından görmelerinde fayda var;)
Diğer aracın motor ekstraları nelerdi murat ?:rolleyes:
Erkut kardesim tesekkur ederim ilgi yardimlarin icin sikinti yaratacak tum parca ve ekipmanlari degistirdim .arac suan sevdigim bir abimin bosch servisinde ayarlari normale cekicez.. ama bu hava akismetre tam bir imtihan adami arabadan sogutur valla :))
Murat kardesim masallah izmirde boyle bir arac oldugunu bilmiyordum .tanismak isterim 205 kardesligi :)) saygilar.
Erkutum teşekkürler güzel düşüncelerin icin :)) şuan bu arac böle yürüyosa seninde emegin fazlasıyla var bunu zaten biliyosun :))
diger aracın specleri pt 52 egzantrik 13-61 kısa şanzıman beyin felan bildiklerim bunlar ama oda güzel yürüyen bi aractır ;)
Murat kardesim masallah izmirde boyle bir arac oldugunu bilmiyordum .tanismak isterim 205 kardesligi :)) saygilar.[/QUOTE]
teşekkürler tabiki bigün buluşuruz aracları görmüş oluruz hem ufaktan bi deneriz artılarını eksilerini konuşuruz :)
kasasız belasız kullanmak dilegiyle ...
Yapılan Deneme Hicte Adil Bir Deneme Değil, Hacim Olarak Arada Bariz Bir Fark Var. PT52 Demissiniz Anladıgım Kadarıyla Aracta Piston Yok, Burda Yakın Cevremde Binbirtane PT52 İle Yürüyen 106 Mevcut, Sizin O Kadar Sürede Cıktıgınız Sürate Emin Olun Daha Hızlı İvmelenıyorlar. 205 MI16 Sınıf Olarak Rakibi Clio RS - Type R Gibi Hacimli Arabalardır, 1.6 Araçla Denemek Yakışı Kalmaz, Bildigim Kadarıylada Sizin Aracınız 2.2 Bir Araç Standart MI16 Değil