para wermedim hediye edildi çok sevdiğim bi abim tarafından ama alcam desen çok uçuk fiyatlar :)
Printable View
yavuz öncelikle araban hayırlı olsun, mehmetteyken binip ufak bir tur atma fırsatım oldu :) gidişi gerçekten iyi temizliği duruşuna imrenmiştim (nazar değmesin), aracın üzerinde halen orjinal egzos sistemi olmasından dolayı aşırı sıkıyor. tek orta susturucu ve kat iptali yaparak gidişinde ciddi iyileştirme sağlayabilirsin. cai içinde kullandığın boru çapını mümküm olduğunca geniş kullan faydasını göreceksin.
Aynen 57i Candır :) Bende Egzost Yapabilirim, Bu Arada Bir Ara Görüşekte Bakalım Araçlara Nasıl Gidiyorlar ... :)
yavuz;
inanç'ın dediği gibi k&n 57i tak ve devam et sıkma canınıı boş yere...
Turkiyede k&n 57-i nin Gen2 versiyonu bulunuyor, Sormadığım yer kalmamıstı aracı aldıgımda, gen1 aramıştım, gen2 fiyatıda Türkiye şartlarında 600 küsür lira.. pahalı ve ulaşılması zor bir kit. He yurt dışından gelir ayrı mesele ama, el yapımı bir kitle 1 alınacaksa k&n 57i ile de 8 alınmıyor örneklemek gerekirse.. iyi düşün yavuz derim:)
Bir K4M motorumuz olmadı altından girip üstünden çıkalım :)
K4M candır kanka :)
En son yaptıklarını bu başlık altında neden paylaşmıyorsun Yavuz panpa
Semtine gurban :)
Ben Gen1 i Gen 2 yapma yolundaydım Yusuf a verdim parçayı bi deneyin bence faydası olabilir.
Yorumlar için teşekkürler... :)
Geçtiğimiz cumartesi birkaç işlem yaptık araç için...
Kat iptali ve orta susturucu iptal edildi,
Düz boru çekildi, SuperSprınt son susturucu takıldı... :)
Yarın akşam green kutu içi filtrem geliyor inş,
O geldiğinde şuanki sistemi söküp orjinal hale getirip kutu içi filtre takıcam...
Birazda borusunu güzel bir yere uzatırsam iyi soğuk hava çektiririm diye düşünüyorum...
Aynı gün carbon clean ve yağ değişimide yapıldı, Mobil 1 5-40 yağ koyduk...
Dün akşam biraz gazladım gidişi gayet iyi fakat deneme yapmam lazım, yapılanların faydası oldumu olmadımı diye... :)
Yusuf seni istiyorum pampa... :D
JET plakayı cağırmak lazım ona kilidim :)
Hadi Gelin Dağıtmalık Benzinim Var :D
Şimdi mi pampa gelirim valla... :D
Kafiyelide oldu... :D
''Gençler şu an yollar doludur . Boşa benzin yakmayın .2 saati var '' diyip abilik yapmak istiyorum :D
Ahaha Öyledir Elbette, Sen Nerdesin Selçuk, Çık Kafesten :)
Ben Büyükçekmecedeyim dostum ... Yavuzu paçavra etmeni uzaktan izlemek istiyorum
Koltuk falan sökmene gerek yok direk ayırcaksın :D
İBB ye göre yollar açık :)
Yavuz 3 boy geride kalsa bile yan yana yürüdük diyip çamura yatıcak gene
Demedi demeyin :D