astra gtc 1.6 105hp aracımı egzoz+hava filtresi+chip dışında nasıl güçlendirebilirim ?
astra gtc 1.6 105hp aracımı egzoz+hava filtresi+chip dışında nasıl güçlendirebilirim ?
senin bütçene bağlı.
n/a da gırtlak doldurursun , turboda yaparsın bütyçeyle alakalı
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Sen nasil birsey istiyorsun asil soru o. Ne kadarlik bir butcen var? Aracini ne zaman degistiriceksin? Tatminkar guc icin para harcaman gerekecekturbo yerine atmosferik yuklesen turbo gibi yinevakit alicak asa yukari yakin paralar harcayacaksin. Atmosferik olarak radika uygulamalarmharici alacagin 30hp olur max
![]()
cai , komple egzost ... şuan için bilmiyorum ama ; mantzel veya dblias markaları aracınıza göre powerbox üretmişmi bilemiyorum amam bir EMME manifoldu upgrade'i bayağı tatlı olucaktır.
araştırmakta fayda var . youtube'da bakındım ama 1.8 olan astralarda var bu uygulama ...
mantzel , cai , egzost , chip ... çok güzel bir sonuç verecektir size![]()
hiç araştırmadım ama 105 lik twinportlarla 115 lik twinportlar arasında ne farklılık var ona bakabilirsin makul bir şeyse yapılabilir
egzantrik mili ve üzerine özel chip olmadan çok da fazla tatmin edeceğini sanmıyorum, öncelikle mil, sonrasında egzoz-emme manifoldları, sonrasında cai, komple egzoz, bujiler ve kabloları, port polish, cila olarak araca özel dyno üzerinde chip ... bütün bunları da iş bilen birileriyle yapsan iyi olur, yoksa tek tek her eleman için marka-model araman lazım ... hepsini yaparsan max %40 artış yakalarsın diye tahmin ediyorum ...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)