arkadaslar merhaba elimde 2005 accent admire 1.3 war.bu araca headers koysak yürüşünde herhangi bir iyileşme olur.şimdiden teşekkürler
not:araba uzun yolda 140ı zor görüyo
arkadaslar merhaba elimde 2005 accent admire 1.3 war.bu araca headers koysak yürüşünde herhangi bir iyileşme olur.şimdiden teşekkürler
not:araba uzun yolda 140ı zor görüyo
Senin araçta başka bir sıkıntı olmasın ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Bende hyundai accent 1.3 kullanıyorum bence senin arabanda bi problem var 140 km hızın çok daha üzerine çıkabiliyor lpg kullanıyorum bende çok büyük bir fark olmuyor
Araca komple bir baktır bence headers üst devirlerde güç artışı sağlayacaktır orta susturucuyu iptal edip kaliteli bir son susturucu takarsan keyifli hale gelecektir
bencede senin arabada bi problem var bende accent kullanıyorum 1.3 cok rahat goruyorum ama benzınlı fark olabılır.
hiç unutmam devlet bursluluk sınavına giriceğiz ben işyerinin şoförü bir arkadaşım ve babam la kartala giderken ibre 200 net görmüştü meyil yoktu ya da çok azdı yanlış hatırlamıyorsam 98 Aceent LS 1.3 12v. Başka bir sorun var aracınızda.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Senin aracın 1.6 modelini 0 almıştık zamanında hala bizde... benzinde kullanıyrum motor durumu oldukca iyi 50 binde.yüklü halde iken uzun yolda (dışarısıda baya rüzgarlıydı) 190 ı gördü bassam daha giderdi de babam korkdu benden yavaşlamamı isteyince yavaşladım.Yol hafif rampa.Arabanda bi sıkıntı vardır. O mtoorda ölü sayılmaz. 190 ı hiç ykdan görür. 82 hp lik bir motor.
Aracınızın motorunda büyük bi sorun olduğu belli headers yerine gidip bi motorunuza baktırın
eksoz sistemiyle oynadınız mı ?
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)