-
dediklerinize uygun olaraktan kafamda V2 beliriyor fakat şöyle bişeyede yine tanık olmuştum eski bir konuda V2 yuksek devirde sıkıntı oluyo yuksek süratta filan 3 tanemi ne dirsek olduğu için ama kısa bı short ram takıp port ıle beslemek daha saglıklıymıs bn bunuda dusunmustum bu nedenle v2 ıle bıgtube kıyaslamasına gerek duydum herkese önerilleri için teşekkürler
-
kardeşim vti da hem short ram hem v2 kullanan birisi olarak V2 derim su çekme sorunu seninle alakalı ben yagmurda çıkmazdım çıkarsamda alt taraftan iyi bir muhafazayla sorunumu halletmiştim short taktığımda arabadan soğudum asla big tube kötü demiyorum ama V2 den big tube geçiş benim hiç hoşuma gitmemişti V2 deki 5500 sonrası inanılmazdı tercih senin kardeşim ayrıca yüksek süratte
V2 ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım olacağınıda sanmıyorum
-
big tube ideal olabilir cunku bende tek aracım oldugu ıcın v2 almadım kısın sıkıntı oluyor ama arabana bınmek zorundaysan. havların soguk oldugunu dusunursek kısın 2 roll veya 3.sü için bigtubenın sıkıntı cıkaracagını dusunmuyorum sıcak hava ıcın soyluyorum. ama ıkıncı bır arabam olsa kesınlıkle v2 alırdım. aslında bırazda kullanımla alakalı degerlendırmek lazım. 350 tl carbon almıstım bende..
-
benim suan aracımda v2 takılı yagmur yagınca ınsan bı anda urkuyor ust devırlerde falanda sıkıntı yok gayet guzel hos sesı gayet guzel hava emısı var v2 benım gozumde ben sezonluk kulanıyorum 5 ay sonraa orj fılıtreye devam :) orj fıtreyele de bu arablardan ust duzey performas alabılıyorsun :)