Öncelikle Herkese Merhaba, Yakın Bir Arkadasımda 2000 Model Otomatik 3.20 Ci Var, Motoru M52TUB20 Cift Vanos. Bu Gün Bir Karar Verdik Hacimi Yükselticez, Ama Kafamıza Takılan Bazı Detaylar Mevcut. Öncelikle Onu Satın Gidip 3.30 Yada M3 Alın Gibi Örnekler Vermeyiniz.Cunki Arac Kupa Olarak Gayet Güzel, Hemde Macera Olur Diyerekten Bu İşe Kısmetse Bu Hafta Giricez, Kafamızda Olan Öncelikle 3.0 Yapmak Ama Baktıgımız Kadarıyla 3.30`lar M54 Blok M52 İle Arasında Ne Gibi Farklar Vardır Yada, M52 3.20 Blokuna, 3.30 Krank Koyabilirmiyiz? Yada Yarım 3.0 M54`e Kendi Kapagımızla Bişiler Yapabilirmiyiz.? Bu İşin Her Halinde Piston Caplarını 84mm`ye Cıkartıcagımız Kesin, Yada Kolay Olarak Yarım 2.8 Alıp 2.0 Kapak İle Sıkıstırma Arttırmak Adına Kullanabilirmiyiz ( Piston Sibop Kanallarını Ayarlıyarak?? ) Bu Şekilde Yazıyorum Cok Anladığımız Bir Motor Olmadıgı İçin, Anlayan Bilenlerden Bu Makinalarla İlgilenenlerden Yardım Bekliyorum, 2.0 Stroker Yapımı Adlı Konudan Pek Bişey Anlayamadık, Burdan Yardımcı Olurabilirseniz Sevinirim Kolay Gelsin.