karda napıosunuz ? zor olmuyormu spor araçlarla ? bilgi almak için soruyorum
Printable View
karda napıosunuz ? zor olmuyormu spor araçlarla ? bilgi almak için soruyorum
Rakim farki diger 1.4 ude etkiler ayni sekilde benzinde :D oraya gore ayar yapilirsa daha kesin bisi soylenebilir
vallahi bakalim 2 gundur baska yerden benzin aliyorum bakalim hafta sonuna kadar ne olucak..
hangi kanat be ustadim ?
coiloverlarim sag olsun kar bastimi jeep style 65 yanak kis lastigi :D ileri durmak yok gerci gecen kis girtlak basik dolasiyodum o koca karda kista :D :D
herkes bisiyler soluyo burdada shellde su falan ama bakalim eco diye bi benzinlik var suan ordan aliyorum gayet guzel diyolar herkes
çok saol bilgi için :)burgaz ve çevresi iyi ozaman..
[QUOTE=juds2k;6273605]vallahi bakalim 2 gundur baska yerden benzin aliyorum bakalim hafta sonuna kadar ne olucak..
hangi kanat be ustadim ?
ek9 kanat için konuşmuştuk
Suan icin bekliyorum bir adet ek9 kazali ustunde var diye hatirliyorum soker gonderirim..
japon araba bg sevmez reis ordan japonyaya bi geç bakalım nası ilerliyo makina :) torpaklarına dön torpaklarına :)
yanılıyorsunuz atmosferik araçta asıl rakım farkı belli olur turbo araçta bildiğiniz üzere turbo basıncı atmosferik araçta atmosfer basıncı baz alınır düşüsün sebebi büyük ihtimaş ayardan kayaklanıyor olabilir aracınız rakıma göre fakir karışıma veya zengin karışıma geçmiş olabilir benzin farkettirir ama söylediğiniz düşüş kadar bir düşüş yaşanması normal değil birde aracınızda başka bir sorun olabilirmi onu kontrol ettirin hava akış sensörler vs gibi yoksa büyük ihtimal rakımdan kaynaklanan bir sorun
11-12 gibi cıkıyorz izmirden yola bg'ye bakalım bizim tsi'da bi değişim olcak mı :D
eğer olmazsa sizin aracın ayarında bi sorun var diyebiliriz düz mantık :D
Büyük ihtimalle iki sebepde olabilir, Hem rakım farkı, hem yakıt kalitesizliği, gerçi burda da yakıtın çok kaliteli olduğunu söylemek doğru mu bilemicem :beuj:
Sonucda ordakı adamlarda BG'den alıyolar benzını :) Bende benzınle bı alakası oldgunu sanmıyorum :/
bg'deki benzin burdakine göre daha iyi kanımca. daha çok yol gidiyodu benim gozlemledigim :D
bunuda duymustumm hatta bgdeki benzin daha iyi falan trden laf solenti gecmisti simdi 1 haftadir 100 oktan koyuyorum sanki bi degisiklik soz konusu ama ole bariz bi degisiklik yok artik tek bi sorun kaliyo rakim olarak dusunuyorum tekrardan bi ayar yaptiricam allah nasip ederse:icon_tup: