Kısa günün karı 1.4 satısta 1.6 geliyor ..
Olacak heralde![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Liste gerçekten çok kabarık çok güzelDolgun olmuş yani oo biçim
![]()
Abi 6 Bin 7 Bin verdikten snra ki Kredi kartı çekerim bu ürünleri benim piskolojim çok kötü bozulck![]()
Benim araba 14 Etse 2000 Model + 6 da bunlar tutsa 20. 18 Liraya güzel İes' ler bulunuyor da aslında İşin güzel yanı bu araba yakmıyor pek. Babamı ikna etmek imkansızı başarmak gibi bişey. Offf.
Yani Benim dedigim setup ile 9-12 Bygr bir güç artışı olursa araç 102 Hp olck.![]()
Ebay 4-2-1 headers
51 düz boru (kat iptal)
D16y4 emme manifoltu
Vti kelebek
Cai
Aem wideband+Safc b
Bu reçetedeki setup ortalama kaç Money tutar bi kabataslak fiyat verirmisinz ?
S afc ve Wideband afryi ayarlamak için kullanılıyo diye biliyoorum pek bi +sı olcagına inanmıyorum Safc in . Wideband belki olabilir ama..
Bu Setup ile [Öğrence işi Setup] Kaç HP Alabilirim
90 -> xxx hp ?![]()
Her yaptigin modifikasyon isleminden sonra yakitin artacak kardesim hatta stock 1.6iesden bile cok yakacaksin baban ne diyecek bu ise bunu da dusun.. 1.6iese f/e/h yap pasa pasa bin..![]()
Asıl sancı uyandığında..
2000 TL Kafadan gidecek belliSonuc ne olacak çok merak ediyorum da şimdi pederi kafalamak sıkıntı bide bizim araç LPG Li bu parçaların takılması lpg de sıkıntı olur mu?
Abiii bu araba yürüyeceeeek bşka çağresi yok Geçecem oo iesyiikafaya goduuum !!
Sedan malesef ...
F/E/H Ne oluyor abi açıklarmısınız yaSizin kadar anlamıyorum pek.
Spoon Jantlar nasıl olur 15''
f\e\h filte,eksoz,headers demek oluyor +sanırım aracı babanızla beraber kullanıyorsunuz bu uygulamaları yaptıkdan sonra (babanız izin verirse) yakıt eskisi gibi az olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)