Arkadaşlar herkese selamlar, herkes özellikle egsoz hakkında konular açmış bir de ben sizlere danışmak istedim. Alıştığımdan mıdır bilmem, aracım zamanla yavaşlamış ya da aynı gidiyor gibime geliyor. Tamam uçsun kaçsın için araç değiştirip turbolu bir araca geçmek gerek ama başka bişeyler daha yapabilir miyim ya da bişeyleri yanlış mı kullanıyorum; esas amacım fikir almak. Atmosferik olduğu için pek de yapılacak fazla bişey yok. Bakımlarını vs. aksatmadan yaptırırım. Araçta filtre-egsoz ve buji olarak bişeyler yaptım. K&N kutu içi filtre var, ngk iridyum buji kullanıyorum, yakın bir zamanda kırmızı bobinler de elime geçerse onları da takıcam. Esas sormak istediğim şey egsoz sistemi hakkında... Katalitik duruyor, ortada 60 lık spor susturucu sonda da supersprint egsozum var. Benim danışmak istediğim nokta acaba ara borular mu geniş? Yani orjinali tam olarak nedir bilmiyorum ama sanırım 60 lık. Alt devirlerden biraz şikayetim var esasen, kataliği iptal ettirmek gelmiyor içimden; bir yandan da içi dağılmış olabilir mi diyorum, kafam karışık işin aslı![]()