User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 205 1.5 gti motor parçaları bulunurmu?

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

205 1.6 gti motor parçaları bulunurmu?

çocukluk hayalim olan 205 gti a 1.6 da olsa yakınım amacım hızı vs si değil görüntüsü ve gti olması bana yettiği için 1.6 da karar kıldım orjinal kalabilmiş kırmızı bir 1.6 gti buldum fakat aracın motoru problemli fiyatından dolayı işime geldi fakat 1.6 gti parçası 1.9 gibi kolay bulunurmu ortak olduğu başka pejo modeli varmıdır

sahibinin söylediği örneğin üst kapak önceden dikilmiş diyelim kurtaramadık 1.6 gti üst kapağını temiz olarak türkiyede bulmak mümkünmüdür ? bunun yanında motor toplarken geri kalan aklınıza gelenleride göz önünde bulundurun krankıdır kolu pistonudur şuan almak için tek beklediğim bu konular bu sebeple sizlere sormak istedim sitede 205 gti bilgisi olan çok insan var
    birde bu aracın motorunu yapmak ortalama ne gibi rakamlara malolur ben bu arabayı satmak vs için değil hobi olarak alıyorum 3. aracım olacak dolayısıyla garajda yatıp haftasonlarını güzel havaları bekliycek hayırlısıyla

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğraşmayı yolda kalmayı seviyorsan al, yoksa alma. motor parçaları bulunur ancak sabır nakit ve vakit lazım. ilgi isteyen araçtır 205...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben uğraşırım hobi olarak ve kalıcı olarak alıyorum
    yatar parçalarını toplarım tek seferde yaparım araba yürüdükten sonra gerisi kolay yurt dışı vs hallederim fakat parçaları yok gibi bişeyse girmiycem 1.6 gti a

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlığıda yanlış yazmışım 1.5 diye ama düzelmiyor sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hastalıktır, bi yerini yaparsın bi yer bozulur ama illaki hallolur..Bu yaşımda beni bile bağımlı etti kendine ilan açtım ama hiç satasım yok
    Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S

Yeşil R53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beykozda var bitane amcada ilk sahibi beyaz ilk plakası jantları herşeyi orjinal bnde onun peşindeyim hayırlısı. Tr de cok iyi pejo cular var illaki bulunur çıkması vs vs ikitelli sanayi en az 20 dukkan pejo cıkmacısı var kovalarsan halledemiceğin seyi yoktur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yeşil R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beykozda var bitane amcada ilk sahibi beyaz ilk plakası jantları herşeyi orjinal bnde onun peşindeyim hayırlısı. Tr de cok iyi pejo cular var illaki bulunur çıkması vs vs ikitelli sanayi en az 20 dukkan pejo cıkmacısı var kovalarsan halledemiceğin seyi yoktur
    içim rahatladı sayılır sitedede baya 205 çi arkadaş var 1.6 az olduğu için çekiniyorum sadece teşekkür ederim

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı parçaları ortak 1.6 ile 1.9'un. Ve ortak olmasa bile bazı parçaları 1.9 kullanabilirsin. Belki performans olarak fark yaratabilir. Nelerde sorun varmış motorun ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 kolay doldurabilirsin gzel sonuçlar çıkarabilir.. beyin ms şart debimtreden kurtulman için
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir çok parçası yurt içinde var. Her köşe başında bulunmasada belli başlı özellikle 205 parçalayan, yada parçasını hususi satan kişilerde var..Bunlar ile irtibasyon halinde oldukça sıkıntı yaşamazsın. Bir çok parçasınıda 1.6 & 1.9 kullanabilirsin. Motorda da kol krank blok kapak gibi çok geniş çaplı problemler var ise direk 1.9 motor parçalarıyla değiştirip devam edebilirsin.
    Krank, kol, kapak, debimetre ve beyin & İç döşeme ve aksamı dışındaki her parçayı parçacılardan temin edebilirsin. Bunlarıda çıkmacı yada yurt dışında bulabilirsin.
    Alırsan hayırlı olsun şimdiden
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylediğine göre üst kapak çatlakmış ama içinden çok şey çıkar onun ben en kötü ihtimali düşünürsem bu arabanın motorunu sağlıklı şekilde nekadara toplarım arabayı alıp garaja atıcam ve parça toplamaya başlıycam ciddi hevesliyim arabaya karşı cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylediğine göre üst kapak çatlakmış ama içinden çok şey çıkar onun ben en kötü ihtimali düşünürsem bu arabanın motorunu sağlıklı şekilde nekadara toplarım arabayı alıp garaja atıcam ve parça toplamaya başlıycam ciddi hevesliyim arabaya karşı cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim
    tahminim üst kapak dahil en az 2000 gider 1.6 olarak toplarsan
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parçada var ustada var ne lazım 1.6 ve 1.9 bloklar aynıdır.1.9 krank kol piston alarak aracını 1.9 yapabilirsin.silindir kapağı elimde mevcut 1.9 olarak subapları daha büyük tertemiz.istersen aracını yolla bana restore edip yollarız elektrik tesisatı beyin tesisatı kaporta boya farketmez.bu araçlarda en büyük sıkıntı distrübütördür debimetre bi şekilde çözülüyor.sıfır distribütör ve temiz debimetre ile sıkıntısız kullanırsın ama megasquirt olursa daha iyi olucaktır.piston gömlek 500 conta seti 120 baskı seti 250 devirdaim triger set 110 yataklar 100 rektefe vs 300 bunlar mekanik daha parça lazım olursa fiyata eklenir bunlar ortalama fiyatlar + işçilik +kapak alıcan isersen kapak dediğim gibi elimde mevcut yardımcı olurum.