vay bahadır naber:Dkeşke aynı şehirde olsaydınız denerdınız:)
Printable View
vay bahadır naber:Dkeşke aynı şehirde olsaydınız denerdınız:)
video bölümüne ekledim..:)
konu eskiymiş ama bişiler yaziym.
2 gün evveline kadar 181 bin km de 1.4 is kullanıyordum 10-40 castrolüm vardı tüm filtreleri orjinal sıfır olarak değişmiştim ve subap ayarı yaptırmıştım
arabada 51 mm düz boru ortada ufak susturucu 60 mm girişli 76 mm çıkışlı egsoz ve simota cai vardı tampon köşeden kesikti emiş için ve ısı alma olayı oldukça azdı.
arabamda 205-40-17 ebat vardı
ve debriyaj sezerciği oynuyordu.limitte değişimde 4000 e kada toparlamıyodu
buna rağmen rollinglerde geçtiğim arabalar
passat 1.8 125 hp 20 valve
audi a6 140 hp 400 nm 7 vites
palio
2008 astra 115 hp
focus 1.6 2004 model
seat ibize porche system karbüratorlü
1.6 ies standart ve 17 jantlı
2004 golf 1.6 16 valve pasific
megane 1.6
impreza 1.6
yaris 1.3 egsoz filtre
bmw 3.16 e46
195-55-15 ebadı ile
clio 1.6 16 valve sport 2003 model kat iptali kn cai
bu araçla 1 de roll yapınca 1 boy öne geçip debriyajım yüzünden 1 boy yedim
sporting ile aynı şekilde
araç cidden muazzam gidiyordu motorda herhangibir oynama yoktu
aracın videoları mevcuttur ilgilenene gösterebilirim arkadaşlar
17 jantlarım oldukça hafifti 6.8 kg
15 jantlarım ise standart vti jantı idi.
merak edenler için 1 video ekliyorum arkadaşlar
http://www.streetfire.net/video/civi...-18_181510.htm
sestende debriyajın nekadar kötü olduğu anlaşılır arkadaşlar.
clio 1.6 16v ye 1boy ile geçildin oda bitik debriyaj yüzünden. yanlış anlamadım değil mi ?
arkadaş üşenmemiş liste yapmış bravo walla :))
arabasını cok seven bır arkadasımızla beraberız yıne ben cok uzun bır uyelık beklemıyorum hayırlısı....
uçan 1.4is vakası
yetkililere haber verin durdurulsun:D
ya da
yolda seyir halinde yanından geçtiği arabaların listesini tutma vakası acil doktor cagırın :D
araba satılalı 3 ay oldu:D
arkadaşlar alay edeceğinize diyinki videoları atta izleyelim
araç artık bende değil satıldı bunun için aracın tiryakisi değilim
ben geçtiğim arabaları söyledim
yakışmıyo böyle kafa kola almak insanları en azından size yakışmıyor.
ben bu siteye diğer sitelerde dönen sokak kavgalarının yaşanmicağı inancıyla katıldım sizde size yakışanı yapın
ben şimdi yazmicam buraya herkes gibi getirin deneyelim diye
olan ortada herşey açık arkadaşlar ben istendiği taktirde videosunu eklemehi taahhüt ettim
evet clio 1.6 16 valveden 1 de basınca 1 boy yedim 140 a geldik kestik sonra tamponun hemen arkasındaydım
2 de basınca 2-3 boy oldu sonuç ama dediğim gibi hep debriyaj yüzünden geride kaldım
isterseniz cliocu arkadaşın numarasını veriym sor arkadaşım.kendisiyle 1 kere sohbet ettik sadece o anlatsın.
focusa 5-6 boy en aşşağı golf 1.6 16 valve pasific e yine 7-8 boy videoları var diorumya istenirse eklerim.
hayırlı günler dilerim hepinize.
hayırlı geceler
Istilldo
baya bi rencide edici konuşmuşsun ben yolda geçtiğim arabaların listesini falan tutmadım üsdat böyle fantezilerim yoktur elhamdülillah.
ama böyle uslupla konuşursan benim nasıl konuşmamı bekliyosun bunu mrk ediyorum.yani cibiliyetsiz bi şekilde uzaktan uzağa kavgamı edelim yakışmaz dimi arkadaşım.millet ne ders sonra aha burasıda pazar yerine döndü demezmi.
görmediğin bişeye inanmak için evvela kanıt iste arkadaşım sonra kanıtlayamazsam ozaman söylersin lafını dimi.
ben sporting ile rolling yaparken arkamızdan 1.6 ies bizi sulu gözlerle izliyordu bukadar iyi giden bir araçtı
bilirsiniz arabada ciğer nekadar önemlidir.
aynı modlara sahip 2 typer roll leşiyor ama biri diğerine 4-5 boy gösteriyor bunları izlemişsinizdir eminimki
ben 15 jantlı filtre kat iptalli 1.4 is leri aça aça geçiyordum.
yani okadar diri bir motoru vardı.araç sürekli uzun yolda kullanılmış şirket aracıydı.bi bayanın arabasıydı sürekli otoyolda sürülmüş o km nin neredeyse tamamı otoyollarda yapılmış çok bakımlı bir araçtı.
neyse güzel açıklayıcı bi biçimde tartışırız istersen arkadaşım forumu kirletmeden sıkıntıya sokmadan izleyenlerin asabını bozmadan sanada banada yakışan elbetteki budur.saygılarımla.
infaztim
bir araba ne kadar cigerli olursa olsun ( heleki o debriyajla ) 1.4is ile
listesini yaptıgın araçları geçmenin mümkün olmadığını az cok herkes bilir,
en basiti passat videosunda elinde kamera olan arkadaş senin aracına binseymiş passat seni geçermiş, hele 130-140dan sonra baya bi geçermiş , başka videoları varsa koyarmısın ?
arkadaşım o gördüğün arkadaş 106 kg ve benim araca bindiğinde benim aracın burnu önde gidioduk geçemedim ama burun çıkardı araba.
başka videoları ekledim videolar kısmına.ciğer deyip geçme arkadaşım bu sitede bi çok arkadaş bunu canlı yaşamıştır.
herkes bakımsız bir motorun bakımlı bir motor karşısında geride kalıcağını bilir sen dahil olmak üzere.
aklımın takıldığı nokta ısrarla geçemezsin o listedeki araçları demişsin bende geçtiğimi söylüyorum arkadaşım.aracı satmasam hepsinin videosunu çeker yolardım.ama aracı sattım malesef.olsun arkadaşıma sattım yağmursuz bir günde çeker koyarım videoları ***** araçta cai var.
ciğer nedir? bi araba bakımlıysa kompresyonu iyiyse gitmesi gerektiği kadar gider mucizeler beklemek anlamsız. + sendeki epeyce km yapmış ve debriyaj iyi durumda değilbu nasıl ciğer. ve son olarak d14 0 km kondisyonuna sahip olsa da o saydıklarını geçemezsin özellikle clio sport u. ha geçerim dersen ben eski vts imi alırım sende sattığın kişiden rica et benle dene.
vayyyyyy benim adam gelmiş:D
hoşgeldin inlaztim:D:D
hoşbulduk babali senin arabayı nasıl geçtiğimi anlat arkadaşlara :D
tamam arkadaşlar ben hepsinin videosunu çekip eklicem buraya tatmin olmanız amacıyla rakip aracın içinden kadranını çekicek şekilde çekim yapıcazki kimse diğer araç basmamış diyemesin :D