20 bin e bu iş biter mis gibi de olur o kadaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
30 bin paran ve mayısa kadar vaktin varsa nakit elinde bekle yapılısını satarlar zaten aşırsın
daha ehliyeti yenı almıs belkide olmayan birisine k20 eg cok hızlı
o paraya bitmezse burda bir sürü abin var bak hergün eg swaplıyorlar paran yetmediği yerde destek çıkarlar sana![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hazir yapilmis efk20 vereyim faturali motor var ustunde![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Bagaj kolay is
He bide 20 ye maledecekler hayal gormesin ben bile maledemedim o paraya![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
10 bin kasa 10 bin motor diye hayal etme kardeşim
ben bile egb18c ye 28 bin lira harcadım
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
NEYSEEEE bi ara konusuruz biz konu kirlenmesin 20 liraya halladerimmmm cem abiden hızlı giderimm 2 güne teslimmm
Not: Sünnetci tanidik var![]()
5 bine oluyo zaten motorla kasa fiyatini koy bide ustune
Ama o paraya maledebileceklerin sayisi bu sitede bile 1elin parmaklarini gecmez
MTM-PROSTOCK GARAGE
arabayı kaça aldığın , araç üstünde kullanacağın malzemelerin kalitesi , aracı nerde kime yaptıracağın , bunların hepsi birer etken. örnek veriyorum vites tertibatını vtec2den alırsan , kulakları custom yaparsan , coilover değilde 5 lik yay takarsan , swap işinide nasıl iş yaptıgı belli olmayan bi ustaya yaptırırsan 30 bine halledersin.
Su 30.000 cikaranlar bi fiyat listesi yapabilir mi? Misal sadece ciplak eg kasa bulduk, motorsuz sanzimansiz beyinsiz tesisatsiz aks vs hic bisi yok sadece kasa. Faturali k20 motor bulduk sanzimani, beyin tesisati, beyni uzerinde misal fiyat 13.000tl. Uste nerelere ne para harcadiniz?
İstersen elimde komple elimde eg K swap kiti mevcut hybird racing'in
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
Bertan buyuk parcalar en kolayi kasa motor vs ama okadar incik boncuk cikiyo ki
MTM-PROSTOCK GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)