98 vtec vti aracımda::headers,k&n filtre,kat iptali,son susturucu var.aracıma ilave olarak neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum..
98 vtec vti aracımda::headers,k&n filtre,kat iptali,son susturucu var.aracıma ilave olarak neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
erolcum bi beyin bide kısa takarsan çok işini görürsün. ama ileriye birazdaha ileri seviyesi type r pistonu eve eksantrik takımı aldınmı canavar gibi olur aracın bizim ilk halimiz gibi yani istersen bu parçların hepsi bende var ve satılık
KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
neler diyorsun sen apo olum bak kanıma giriyolar saten deliricem yakında..hımm ban pm den fiyatlarını yazarmısın malzemelerinin
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
motora gir artk erol![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
vınnnnn vınnnnn ver gazzzz..![]()
eşimi kandırmaya çalışıyorum paso söleniyoo
![]()
![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
V-AFC ile A/F oranını zenginleştirebilir yada arkadaşların dediği gibi komple beyin ve egzantrik uygulamasıyla ciddi artışlar sağlanabilir.
EROLL Nickli Üyeden Alıntı
Gizli Gizli olcak
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
aracıma sadece vafc takmak yeterli olacakmı acaba yoksa ilave mod parçalarına ihtiyac duyacakmıyım nebilim superchip falan
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Zaten superchips yapacaksan VAFC ye gerek kalmiyacak. En guzel sey standalone management yapman, tabi biraz daha pahali olacaktir.EROLL Nickli Üyeden Alıntı
standalone management :: bana bunu biraz daha açarmısıntürkçe karşılıgı lazım yani
![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
VAFC gibi kısıtlı ayarlar yapan cihazlara piggyback , komple beyin türündeki aletlere ise standalon management diyoruz.
hımm anladım ok.
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
![]()
![]()
![]()
hhehehe hani yengem type-r al die seni zorluodu...hehehe
motoru yuklemene daha kızıyormuış...![]()
aslında maxi yengen aynen onu söylüyor gerçekden bak..ama bana agır şuan zamanı var :)
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yaa erolun sorusu havada kaldı gibi..
bende de aynı araç var..
cai+headers+kat iptal..bi tek egzoz yok...
vafc2 ne fayda sağlayacak? yakıtı mı düşürecek? hp mi verecek? gereksiz bi hamle mi oluyor acaba bu seviyeye vafc2?
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
ben çözdüm erhan; vafc ile üst devirlere biraz daha benzin atıcaz yani üst devirde lazım olacak vafc bize.tahminim 3-5 hp kazanırız yada üst devirde kaybımız varsa onları kazanırız
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)